LAAT KENNISCENTRUM , DE

Logo LAAT KENNISCENTRUM , DE

Torenallee 20
Gebouw Videolab Strijp S
5617 BC Eindhoven

Tel. (040) 248 55 82

E-mail: info@delaatkenniscentrum.nl
Website: www.delaatkenniscentrum.nl

Met ruim 75 praktijkgerichte opleidingen en trainingen zijn wij hét opleidingsinstituut voor uw MBO opleiding, HBO opleiding of praktijkgerichte cursus. Wij leiden op tot het behalen van landelijk erkende diploma’s en certificaten. Naast onze reguliere opleidingen bieden wij ook bijlesmodules, consultancy, bedrijfstrainingen en summer school op maat. Wij zijn specialist op het gebied van handel en ondernemen, marketing en sales, management, administratie, communicatie en kantoor en secretariaat. Met ons aanbod kunt u uw kennis uitbreiden of opfrissen. Zet u samen met ons de volgende stap in uw carrière?

Opleidingsadvies

Heeft u al een keuze gemaakt uit de verschillende opleidingen en trainingen die ons opleidingsinstituut biedt? Dan kunt u altijd op korte termijn starten. Onze opleidingen en trainingen kennen een verschillend aantal startmomenten per jaar, waardoor u gegarandeerd snel kunt beginnen met uw traject. Voordat u begint aan de opleiding, voeren wij met elke (potentiële) deelnemer een intakegesprek. Hiermee zorgen wij ervoor dat de opleiding of training past bij uw (voor)opleidingen. Indien er minder dan vijf cursisten deelnemen aan de opleiding of training bieden wij u een (individueel) maatwerktraject aan. Hiervoor krijgt u eerst een offerte ter goedkeuring, omdat deze prijzen kunnen afwijken van de standaardprijsstelling. Dit maakt De Laat Kenniscentrum een opleidingsinstituut dat uniek is in haar soort.

Duur en certificering

De programma’s die u bij ons opleidingsinstituut kunt volgen, hebben verschillende tijdsduren. Deze kunnen variëren van een training van een dag tot opleidingen van een jaar. Een training of cursus kunt u afsluiten met een bewijs van deelname. In combinatie met het volgen van andere trainingen kunt u een certificaat of diploma behalen. In het geval van een opleiding kunt u natuurlijk ook een diploma behalen. Alle certificaten en diploma’s behaalt u door deel te nemen aan landelijke examens die georganiseerd worden door een van de examenbanken. Deze diploma’s en certificaten zijn landelijk erkend waarmee u uw deskundigheid kunt aantonen binnen uw (toekomstig) werkgebied.

Contact met opleidingsinstituut De Laat Kenniscentrum

Bent u geïnteresseerd in een training of coaching traject bij ons opleidingsinstituut? Aarzelt u dan niet. Neem vandaag nog contact op met ons kantoor. Wij staan u graag te woord. Onze trainingen en opleidingen bieden we aan in de volgende regio’s: Eindhoven, Nuenen, Veghel, Oirschot, Valkenswaard, Weert, Roermond, Geleen, Tilburg , Roosendaal, Goes, Middelburg en Vlissingen. Wij hopen u binnenkort als cursist te mogen verwelkomen!

Interview met de onderwijsinstelling

‘Wij verzorgen ook veel incompany-trainingen voor kleine groepen en bieden zelfs 1 op 1 maatwerk trainingen aan’, zegt directeur Gilbert de Laat. School voor volwasseneneducatie De Laat Kenniscentrum verzorgt opleidingen en trainingen op het gebied van marketing en sales, management, administratie, communicatie, kantoor & secretariaat, logistiek, veiligheid en P&O in Brabant, Zeeland, Limburg en Utrecht. ‘Zo’n tien jaar geleden ben ik als éénpitter begonnen met een coachingsbureau. Inmiddels telt het bedrijf zo’n tien medewerkers en zestig trainers’, vertelt Gilbert de Laat. ‘Ik heb zelf een onderwijsachtergrond en het is altijd mijn droom geweest om een eigen school voor volwasseneneducatie te starten. In eerste instantie was ik vooral bezig met het coachen van familiebedrijven, maar al vrij snel heb ik daarnaast een opleidingsinstituut opgericht. Wij hebben een sterk netwerk in alle lagen van het onderwijs. Dat is...

Volledig interview »