NCVB Bedrijfsopleidingen

Kasteeldreef 116
5046 CV Tilburg
Postbus 1330
5004 BH Tilburg

Tel. (013) 539 7077

E-mail: ncvbhelpdesk@ncvbbedrijfsopleidingen.nl
Website: www.ncvbbedrijfsopleidingen.nl

Op maat gesneden opleidingen voor uiteenlopende klanten in sectoren als retail, zorg en welzijn, horeca, techniek en logistiek: bij NCVB Bedrijfsopleidingen uit Tilburg zijn ze van alle markten thuis. Het instituut leidt op voor landelijk erkende diploma’s voor 134 MBO-opleidingen en stelt voor elke klant een uniek maatwerkprogramma samen.

Talentontwikkeling

Het streven van NCVB  is om het beste uit mensen te halen. Om mensen bewust te maken van hun talent. En hoe kun je dat beter doen dan door het opleiden en ontwikkelen van mensen. Van Albert Heijn tot HEMA, van Beter Bed tot Kruidvat: voor deze en vele andere organisaties ontwikkelt NCVB uiteenlopende opleidingen op MBO-niveau. Verkoopadviseur, logistiek supervisor, horecamedewerker: de lijst met functies waarvoor NCVB opleidt is lang.

Maatwerkopleidingen

NCVB stelt zich daarbij op als een partner van zijn klanten. In nauwe samenwerking met de betreffende klant ontwikkelt NCVB een zogenoemd Opleidingshuis®: een BBL-leerwerktraject, waarbinnen cursisten tegelijkertijd werken en leren. Binnen het Opleidingshuis staat de specifieke vraag vanuit het bedrijf centraal en is er een grote rol ingeruimd voor de specifieke organisatiecultuur.

Intensieve begeleiding

De wensen en behoeften van de klant worden vertaald naar een intensief lesprogramma op basis van plaats- en tijdonafhankelijk leren en learning on the job. Daarbij is er begeleiding van een BPV-begeleider op school, en van een praktijkbegeleider op de werkplek zelf. Een grote rol is daarbij weggelegd voor instructeurs en praktijkopleiders vanuit de eigen organisatie, die op hun beurt vanuit NCVB worden gecoacht bij het ontwikkelen van hun didactische vaardigheden.

EVC-trajecten

Is het Opleidingshuis vooral gericht op jongere, startende werknemers, ook mensen die al veel (werk)ervaring hebben opgedaan kunnen bij NCVB terecht voor een op maat gesneden opleiding. In een EVC-traject wordt bepaald over welke ‘eerder verworven competenties’ een werknemer beschikt: kennis en ervaring die iemand tijdens zijn loopbaan heeft opgedaan in werk, scholing of vrije tijd. Op basis van de uitkomsten van zo’n traject kunnen cursisten vrijstellingen krijgen voor bepaalde onderdelen.  

Complete ontzorging

NCVB leidt niet alleen op, maar verzorgt ook de volledige logistieke en administratieve organisatie. Verder verzorgt NCVB praktische zaken als opleidingsplannen, voorlichtingsbijeenkomsten en effectmetingen. Ook regelt het instituut alle subsidies en kent het alle regelingen waarop een opleidingsbedrijf aanspraak kan maken. Klanten hebben kortom geen omkijken meer naar de opleiding en kunnen er van op aan dat ze te allen tijde de best mogelijke deal krijgen.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!