ROC Ter AA

Centraal Adres
Keizerin Marialaan 2
5702 NR Helmond
Postbus 490
5700 AL Helmond

Tel. (0492) 507900

E-mail: info@roc-teraa.nl
Website: www.roc-teraa.nl

Leven Lang Leren bij ROC Ter AA

ROC Ter AA verzorgt mbo-opleidingen in Helmond en omgeving. Wij begeleiden jongeren en volwassenen naar kennis en vaardigheden. Hierdoor kunnen zij met passie en kunde hun beroep uitoefenen voor een volwaardige deelname aan de maatschappij.

Samen met ons netwerk van regionale bedrijven, instellingen en overheden realiseren we beroepsonderwijs en educatie. Onze medewerkers verzorgen effectieve en persoonlijke onderwijsprogramma’s met een goede balans tussen theorie en praktijk. De loopbaan én een goed resultaat van onze studenten en cursisten staat daarbij centraal.

Presta bedrijfsopleidingen en volwassenenonderwijs

Presta bedrijfsopleidingen en volwassenenonderwijs is onderdeel van ROC Ter AA. Presta verzorgt mbo-opleidingen specifiek voor bedrijven en volwassenen.

Bedrijfsopleidingen

Presta biedt bedrijven en volwassenen om- en bijscholing op maat. Ons aanbod bedrijfsopleidingen bestaat uit zowel opleidingen als (korte) cursussen. We werken snel, flexibel en op maat. Dat betekent dat we de opleiding indien gewenst samen met u ontwikkelen. Uitgangspunt zijn uw wensen en behoeften. Wilt u een docent op locatie? Dan kan dat ook. Leren in de praktijk is immers het meest efficiënt. Heeft u geen geschikte ruimte voor de lessen, dan kunt u uiteraard bij ROC Ter AA terecht. Presta bedrijfsopleidingen geeft uw medewerkers de kans om zich te ontwikkelen binnen hun functie of daarbuiten.

Opleidingen voor volwassenen

Wilt u doorgroeien in uw functie? Uw mogelijkheden uitbreiden of een (ander) vak leren? Ook dan kunt u bij Presta terecht. Voor particulieren heeft Presta een aanbod beroepsopleidingen, cursussen en trainingen. Tijdens uw opleiding bent u wekelijks één dag of dagdeel op school. Daarnaast werkt u 20 – 24 uur per week in een bedrijf of instelling. Dat kan een betaalde baan zijn, maar ook een stage bij een erkend bedrijf. Presta kent verschillende mogelijkheden en instapniveaus.
Nieuwsgierig? Neem gerust contact met ons op! We bieden u graag informatie, kennis, een nieuwe uitdaging en de mogelijkheid om uw ambities na te streven.

Persoonlijke aandacht en betrokkenheid

Presta biedt:

  • Maatwerk – een opleiding gemaakt voor uw bedrijf
  • Flexibiliteit – in tijd, insteek én lessen in praktijk en/of op school.
  • Kwaliteit – kennis, kunde en erkende opleidingen

Presta heeft een goed samenwerkingsverband met bedrijven en instellingen in de regio Helmond. Samen bieden we een opleidingsaanbod dat past bij de arbeidsmarkt in de omgeving. Aandacht vinden we belangrijk. Net als echt contact en maatwerk. Dat kunnen we bieden door onze kleinschaligheid en onze korte lijnen met bedrijven.

We zijn (pro)actief in alles wat wij doen en betrokken bij iedereen voor wie we dat doen. Deze kernwaarden komen terug in de manier van lesgeven, de persoonlijke aandacht én de korte lijnen en duidelijke communicatie. Maatwerk is ook écht maatwerk, programma’s worden volledig aangepast naar uw wensen en behoeften. Hierdoor is een persoonlijke manier van werken mogelijk en zijn de kwaliteit en effectiviteit van de training optimaal.

Nieuwsgierig of meer informatie?

Uw medewerkers meer kennis geven? Een maatwerktraject? Of wilt u zich particulier laten bij- of omscholen? Neem contact op met Presta Bedrijfsopleidingen,

ROC Ter AA
Tel.: 0492 – 50 79 07
e-mail: presta@roc-teraa.nl

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!