ROC Tilburg

Logo ROC Tilburg

Stappegoorweg 183
5022 DD Tilburg
Postbus 1330
5004 BH Tilburg

Tel. (013) 5397090

E-mail: infopunt@roctilburg.nl
Website: www.roctilburg.nl

ROC Tilburg is een instelling met veel, nauwe contacten met de regionale bedrijven  en instellingen waarvoor wij onze studenten opleiden. We hebben dan ook een enorm aanbod cursussen en opleidingen voor volwassenen die werkzaam zijn in de regio.

Aanbod in alle werkgebieden

Onze brede oriëntatie heeft veel voordelen voor uw organisatie. . Door de grote diversiteit van onze opleidingen in het reguliere middelbare beroepsonderwijs hebben wij een breed spectrum van deskundige docenten in huis. Verder zijn onze faciliteiten goed geoutilleerd en op orde, ze voldoen aan de meest actuele standaarden zoals gesteld door het ministerie.

In company

Naast de faciliteiten die we bieden voor ons beroepsonderwijs in onze eigen gebouwen, zijn er volop mogelijkheden uw medewerkers in company te scholen of op elke andere locatie van uw keuze. Neem hiervoor contact met ons op, wij bespreken dit graag!

Maatwerk en/of officiële mbo-diploma’s

Wij hebben voor u een groot aanbod cursussen en opleidingen ‘op de plank’ liggen, maar liever nog komen we met u in contact om alle mogelijkheden voor u op een rij te zetten. Nog eens…een cursus is maatwerk: de inhoud komt dan precies overeen met wat u wilt dat uw medewerkers leren. Een deeltijdopleiding leidt op tot een officieel diploma, mbo in dit geval. Ook is het mogelijk om een cursus “aan te kleden” tot een officiële mbo-opleiding en kunnen wij uw medewerkers een traject aanbieden dat leidt tot een officieel, landelijk erkend mbo-diploma.

NCVB bedrijfsopleidingen

Sinds 1999 verzorgen wij bedrijfsopleidingen op mbo-niveau voor werknemers in organisaties. Wij werken vraaggericht en zijn dé HRM-partner op opleidingsgebied.
NCVB Bedrijfsopleidingen slaat een brug tussen bedrijven en onderwijs. Wij scholen werknemers op de bedrijfsvloer en integreren de organisatiedoelen van bedrijven in ons opleidingsaanbod. Wij leveren maatwerk, waarbij we uitgaan van partnerschap. 

Als u voor NCVB Bedrijfsopleidingen kiest, dan kiest u voor:

  • Een bedrijfsopleiding op maat
  • Duurzaam partnerschap
  • Intensieve begeleiding
  • Bereikbaarheid: 50 weken per jaar bereikbaar
  • Beschikbaarheid: 24 uur per dag beschikbare managementinformatie
  • Flexibiliteit: Wij kunnen ieder moment starten met het opleiden van een groep
  • Tijd-en-plaats onafhankelijk leren
  • Eén loketfunctie: Wij ontzorgen uw organisatie met één loketfunctie waarmee wij alles voor u regelen. Van de logistieke en administratieve organisatie van opleidingen tot het schrijven van een opleidingsplan, voorlichting, organisatie van ‘roadshows’ om mensen te motiveren en te enthousiasmeren over de opleiding (employability), de intake, effectmeting van de opleidingen en alles wat daartussen zit.

Voor meer informatie kijk op http://www.ncvbbedrijfsopleidingen.nl of bel (013) 539 70 77.

NCVB Bedrijfsopleidingen is een zelfstandige werkmaatschappij van ROC Tilburg, gespecialiseerd in opleiden op de werkvloer.