Curio, Vitalis College

Logo Curio, Vitalis College

Terheijdenseweg 414,
4826 AB Breda

Tel. (076) 5733333
Veiligheid, Mode, Zorg en welzijn

Deinzestraat 385,
4826 CX Breda

Tel. (076) 5795959
Uiterlijke verzorging

Nieuwe Inslag 46,
4817 GX Breda

Tel. (076) 5244500
Zorg en welzijn

E-mail: vcstip@rocwb.nl
Website: www.vitaliscollege.nl

Directeur: M. van Campenhout

Vitalis college. Meer voor elkaar.

Het Vitalis college is een mbo-school met drie locaties in Breda. Ons college biedt praktijkgericht onderwijs in de BOL- of BBL-variant in de sectoren Zorg en Welzijn, Mode, Veiligheid en Uiterlijke Verzorging.

Maatwerk

Het Vitalis college biedt voornamelijk beroepsopleidingen die zijn gericht op de vraag en behoefte vanuit de praktijk. De markt en de maatschappij zijn volop in ontwikkeling. Het Vitalis college probeert hier, in samenwerking met diverse partijen, met haar opleidingsaanbod zoveel mogelijk op in te spelen.

Heeft uw bedrijf/instelling een specifieke vraag op het gebied van opleidingen, neemt u dan contact op met uw contactpersoon binnen het Vitalis college.

BBL

Het Vitalis college biedt naast BOL-opleidingen ook BBL-opleidingen aan. BBL-opleidingen zijn voor studenten die een baan hebben en daarnaast een opleiding willen volgen. Afhankelijk van de gekozen opleiding gaat de student bij een BBL-opleiding 1 dag in de week naar school en 4 dagen aan het werk; of werkt 3 weken en gaat 1 week aan een gesloten naar school.

VIC

Vitalis in Coaching (ViC) is een dynamische onderdeel van het Vitalis college. Vitalis in Coaching verzorgt diverse trainingen op het gebied van coachingsvaardigheden. Het enthousiasme van de trainers en wisselende combinaties van de trainingsgroepen maakt dat de trainingen vol dynamiek zitten en nooit saai zijn. Wij opereren vanuit een aantal basisprincipes, ofwel onze kernwaarden zijn niet voor niets: mensgerichtheid, open communicatie en gelijkwaardigheid.

De trainingen van ViC worden voor externe partijen die belangstelling hebben op maat aangeboden.

Voor verdere informatie, een offerte op maat of om u aan te melden, kunt u mailen naar: vitalisincoaching@rocwb.nl of u kunt telefonisch contact opnemen met: José Verheijden 0626738963.