Schildersvakopleiding Tilburg Breda

Locatie Tilburg
Stappegoorweg 190
5022 DL Tilburg
Postbus 559
5000 AN Tilburg

Tel. (013) 5837720

E-mail: tilburg@schildersvakopleiding.nl
Website: www.schildersvakopleiding.nl

Locatie Breda:
Biesdonkweg 31
4826 KS Breda

Schildersvakopleiding (voorheen Schilder^sCOOL) is hét opleidingsbedrijf van en voor de bedrijfstak onderhoud en schilderen. Haar doel is o.a. om leerlingen te werven, op te leiden én te behouden voor het Schildersvak en het bedrijfsleven voorzien van voldoende gekwalificeerd personeel. Schildersvakopleiding doet er alles aan om de instroom én doorstroom van leerlingen te bevorderen.

Schilder worden

De jongeren die het liefst met hun handen willen werken, zitten het liever niet in de schoolbanken. Zij ontwikkelen zich het beste wanneer zij werkend kunnen leren. Dat kan bij Schildersvakopleiding. Tijdens de opleiding werken leerlingen op verschillende plekken. Afwisselend bij een erkend leerbedrijf, op een project of in de leerwerkplaats van Schildersvakopleiding.

Samen werken

Schildersvakopleiding werkt samen met diverse organisaties in het belang van het opleiden van de leerlingen. Door de structurele samenwerking met vmbo-scholen maken jongeren al tijdens hun middelbare schooltijd kennis met het mooie schildersvak. Samen met het ROC geven we de opleiding vorm. De samenwerking met gemeenten en provincies geeft de opleidingslocaties een stevige plek in de regio.
 
Schildersvakopleiding heeft nauw contact met sociale partners en vakbonden. Samen zorgen wij voor een goed opleidingsbeleid in de branche en een passende CAO.

Investeren in schilderstalent

Schildersvakopleiding werft leerling schilders, leidt ze op en plaatst ze bij een leerbedrijf. Daar doet de leerling dagelijks praktijkervaring op onder leiding van een leermeester. Schildersvakopleiding ondersteunt de leermeester bij het begeleiden van de leerling. Zo ontstaat er een professionele werkomgeving met een optimale begeleiding voor de leerling en het bedrijf. De ideale balans. Schildersvakopleiding leidt de nieuwe generatie allround schilders op. De leerlingen van nu zijn de vakkrachten van de toekomst.

Word ook leerbedrijf van Schildersvakopleiding

Leerwerkplekken zijn keihard nodig om jongeren op te leiden en de schilder- en onderhoudsbranche ook in de toekomst te kunnen blijven voorzien van voldoende gekwalificeerde vakkrachten.

Voordelen

Een Schildersvakopleiding leerling is niet in dienst van het leerbedrijf. Dat biedt meerdere voordelen voor het bedrijf, waaronder:
> Geen werkgeversrisico
> Geen salarisadministratie
> Winterscholing in de praktijkleerwerkplaats van Schildersvakopleiding

In de winterperiode geeft Schildersvakopleiding Praktijk Aanvullende Scholing in de modern uitgeruste praktijkleerwerkplaats. De winterscholing ontlast leerbedrijven tijdens een periode waarin er over het algemeen minder werk is. Leerlingen worden extra geschoold en gaan met extra vakvaardigheden op zak weer aan het werk bij hun leerbedrijf.

U bent van harte welkom bij Schildersvakopleiding locatie Tilburg en Breda. Wij gaan graag in gesprek met bedrijven die willen investeren in jong talent. Neem contact met ons op via tel. (013) 583 77 20. Gewoon binnenlopen kan ook!

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!