Online bijeenkomsten

Online bijeenkomsten
home »

De behoefte aan connectie en verbinding is groter dan ooit, zeker in deze turbulente tijden. Omdat de fysieke netwerkbijeenkomsten RegioinBedrijf Connect helaas nog niet mogelijk zijn vanwege de huidige coronamaatregelen richten wij ons de komende maanden op kleinschalige online themabijeenkomsten.

Elke maand een ander thema

Elke maand staat er, bij voldoende animo, een ander thema centraal waar je tijdens een online sessie kunt meepraten over de verschillende onderwerpen én kennis kunt delen. Deze bijeenkomsten zorgen er niet alleen voor dat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen, maar je komt daarnaast ook in contact met diverse interessante partijen!

Praat mee over de kracht van cloud tijdens de online bijeenkomst op donderdag 4 februari a.s.

De eerste online sessie vindt plaats op donderdag 4 februari en zal gaan over het versnellen van innovatie door het toepassen van cloud technologie en wordt geleid door Luminis.

Na een korte plenaire sessie wordt er in kleinere deelsessies dieper ingegaan op het onderwerp.

Onlinewereld belangrijker dan ooit

Als er het afgelopen jaar één ding duidelijk is geworden over de rug van de COVID-19 pandemie, dan is het wel dat de onlinewereld voorlopig niet meer is weg te denken uit ons bestaan. Grootste aanjager? De cloud. Door het toepassen van cloud technologie kan sneller worden ingespeeld op sterk veranderende omstandigheden en kunnen business ideeën worden verwezenlijkt die tot voor kort onmogelijk werden gehouden.

Democratisering in technologielandschap

Met de moderne cloud heeft er een democratisering plaatsgevonden van het technologielandschap. Dezelfde technologie en innovatiekracht is toegankelijk geworden voor iedereen. Innovaties die tot voor kort waren voorbehouden aan grote ondernemingen met ruime R&D budgetten zijn ineens ook beschikbaar voor het MKB, of zelfs de eenmanszaak.

Betalen naar gebruik

In veel gevallen biedt cloud een pay-as-you-go model waarbij er betaald wordt naar gebruik. Geen grote investeringen vooraf dus, maar bij toenemend gebruik ga je meer betalen. Als het goed is staat daar natuurlijk eigen business tegenover. Op die manier kan het meeschalen met het businesssucces.

Concurrenten voorblijven

De combinatie van toegang tot geavanceerde technologie en disruptieve kostenmodellen biedt een interessante digitale toekomst. Steeds meer bedrijven krijgen door dat ze deze boot niet kunnen missen. Want wat als je concurrent de kracht van cloud weet te benutten? Kunnen ze dat gat dan nog zelf dicht innoveren?

Meld je aan

Wil jij hier ook over meepraten, jouw kennis delen, op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen én in contact komen met interessante partijen? Meld je dan direct aan om zeker te zijn van een plaats!