Over RegioinBedrijf

Over RegioinBedrijf
home »

Wie zijn wij?

RegioinBedrijf is sinds 1988 actief op het gebied van regiomarketing.
Wij verzorgen een uniek business-to-business concept voor ondernemers, overheid en onderwijs, bestaande uit een naslagwerk, de internetportal RegioinBedrijf.nl en de netwerkbijeenkomsten RegioinBedrijf Connect.

Ons doel

Het doel van RegioinBedrijf is de zakelijke regio op de kaart te zetten, de onderlinge samenwerking tussen de 3 O’s te bevorderen en de regionale economie te stimuleren.
RegioinBedrijf verzorgt een platform waar inhoudelijke en functionele informatie uit de regio wordt samen gebracht. Ondernemers, Onderwijs en Overheid kunnen via RegioinBedrijf informatie vinden, kennis delen en werken aan hun (online) marketingdoelstellingen.

Hoe?

Dat doen wij door:

  1. Regionale naslagwerken

    Het regionale naslagwerk van RegioinBedrijf verschijnt per regio iedere twee jaar. In het naslagwerk wordt de zakelijke regio en de daaraan verbonden belangrijkste economische sectoren in kaart gebracht.

  2. RegioinBedrijf.nl

    Een online platform waar alle relevante informatie en ontwikkelingen over de regionale ondernemers, functies van instanties en mogelijkheden van de onderwijsinstelling actueel in beeld worden gebracht.

  3. RegioinBedrijf Connect

    De netwerkbijeenkomst RegioinBedrijf Connect is het verlengstuk van het regionale promotieprogramma en brengt het netwerk doelgericht en persoonlijk met elkaar in contact. De bijeenkomsten zorgen dankzij de zorgvuldig geselecteerde doelgroep van directie en projectleiders voor effectief netwerken, waarbij kennisdeling centraal staat. waar kennis wordt gedeeld en op niveau verbindingen gelegd worden.

1-op-1 persoonlijke samenwerking

RegioinBedrijf werkt samen met gemeenten, onderwijsinstellingen, instanties en de ondernemers uit de regio. Iedere deelnemende organisatie wordt persoonlijk begeleid door één van onze relatiebeheerders bij de profilering binnen en buiten de regio.

Deelnemer worden?

Wilt u meer informatie over de voordelen die RegioinBedrijf uw organisatie biedt? Neem contact met ons op via online@regioinbedrijf.nl of bel 0416-286186. Wilt u liever dat wij met u contact opnemen? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand contactformulier.

*
*