Interviews IJssel-Vecht - Zakelijke dienstverlening

  • Zakelijke dienstverlening AMC blikt vooruit op de toekomst: dezelfde focus, meer slagkracht AMC Groep is met 550 werknemers de grootste werkgever in de gemeente Wijchen. Daarmee is de schoonmaakspecialist een belangrijke speler op de arbeidsmarkt in die regio. Na het overlijden van oprichter Jan Kersten in oktober van vorig jaar, werd het bedrijf per 1 januari 2017 overgenomen door ICS Groep.
  • Zakelijke dienstverlening Waarom sociale integratie van expats ook belangrijk is voor uw bedrijf Steeds meer bedrijven halen kenniswerkers naar Nederland voor hun specialisme óf de realisatie van innovaties. Deze trend zien we ook in de Food Valley regio in Gelderland, waar veel research en ontwikkeling plaats vindt op het gebied van voeding en food gerelateerde producten.
  • Zakelijke dienstverlening Care for Quality verdiamant uw mogelijkheden! Care for Quality zet zich in om de verspilling in bedrijfsprocessen tegen te gaan. RegioinBedrijf sprak oprichter en directeur Joost Balder over hemzelf en de organisatie.
Zeilmakerij Van der Sneppen BV Zeilmakerij Van der Sneppen BV

Standaard vlamvertragende huurzeilen en maatwerk oplossingen!