Interviews Overijssel - Zakelijke dienstverlening

  • Zakelijke dienstverlening 'Het gaat om impact' De nieuwe corporate governance code stelt waardecreatie op de lange termijn centraal. Maar hoe weet je wat een organisatie werkelijk toevoegt? Vaak is dit onduidelijk. Non-profitorganisaties werken met hart en ziel ergens aan, maar in hoeverre dragen hun activiteiten bij aan de doelen die ze nastreven? Hoe weten organisaties wat de impact is van hun werk?
  • Zakelijke dienstverlening AMC blikt vooruit op de toekomst: dezelfde focus, meer slagkracht AMC Groep is met 550 werknemers de grootste werkgever in de gemeente Wijchen. Daarmee is de schoonmaakspecialist een belangrijke speler op de arbeidsmarkt in die regio. Na het overlijden van oprichter Jan Kersten in oktober van vorig jaar, werd het bedrijf per 1 januari 2017 overgenomen door ICS Groep.
  • Zakelijke dienstverlening Waarom sociale integratie van expats ook belangrijk is voor uw bedrijf Steeds meer bedrijven halen kenniswerkers naar Nederland voor hun specialisme óf de realisatie van innovaties. Deze trend zien we ook in de Food Valley regio in Gelderland, waar veel research en ontwikkeling plaats vindt op het gebied van voeding en food gerelateerde producten.
  • 11-11 Care for Quality verdiamant uw mogelijkheden!
Weijers Riooltechniek Weijers Riooltechniek

Rioolbeheer - Rioolinspectie - Rioolreiniging - Rioolkeuring