Interviews Twente-Salland - Technologie

  • Technologie ‘Industrie 4.0 verandert de huidige manier van produceren' De onderdelen in veel elektronische apparaten worden steeds kleiner. Dat betekent ook dat de machines waarmee deze componenten gemaakt worden steeds nauwkeuriger moeten worden. ‘Lasertechnologie wordt steeds meer geaccepteerd om kleine onderdelen voor elektronische apparaten mee te maken’, zegt Eric Hezemans van Reith Laser. ‘Vanuit een kleine niche heeft lasertechnologie zich ontwikkeld tot een volwassen productiemethode voor seriematige productie van onderdelen.’
  • Technologie ‘Clouddiensten bieden meer mogelijkheden dan veel ondernemers denken’ Het werken in de cloud is in veel ondernemingen niet meer weg te denken. Toch liggen er voor ondernemers nog veel meer kansen en mogelijkheden dan zij wellicht zelf in de gaten hebben, stelt software architect Peter Doornbosch van software technologiebedrijf Luminis.
  • Technologie “Groei is altijd mogelijk” Variatie en uitdaging, een prettige werksfeer en: having fun together. De testimonials van medewerkers van ingenieursbureau VIRO zijn unaniem enthousiast en de vestiging in Echt won in 2017 zelfs de prijs voor aantrekkelijkste werkgever. Maarreh… hoe doet VIRO dat nu precies?
  • 02-09 Alarmmanagement maakt het productieproces veiliger