Programma RegioinBedrijf Connect

Programma
home »

Vanwege het coronavirus gaat de netwerkbijeenkomst RegioinBedrijf Connect van donderdag 25 juni a.s. bij Fort Lent in Lent / Nijmegen helaas niet door. 

De impact van het coronavirus op onze gehele samenleving, en de maatregelen die daarmee gepaard gaan, zijn zo groot dat wij genoodzaakt zijn de bijeenkomst van donderdag 25 juni a.s. te verplaatsen naar DONDERDAG 19 NOVEMBER a.s. Wij hopen jullie die dag in goede gezondheid te mogen ontvangen.

Graag nodigen wij u uit om aan te sluiten bij de tiende editie van RegioinBedrijf Connect. Op donderdag 19 november bent u vanaf 14.45 uur van harte welkom bij Fort Lent in Lent / Nijmegen.

Programma

Het dagprogramma van RegioinBedrijf Connect bestaat uit drie onderdelen: Kennis, Interactie en Connectie.

14.45u - Inloop en ontvangst

Kennis

15.15u - Aanvang paneldiscussie

Actuele thema's worden binnen een interactieve paneldiscussie besproken, zowel door de panelleden als met het publiek.

Interactie

17.00u - Thematafels en masterclass

Naast een interactieve masterclass, worden verschillende thematafels gevuld met relevante partijen, die met elkaar het gesprek aan gaan over actuele vraagstukken.

Connectie

18.30 u - Walking dinner en netwerken

Aansluitend wordt alle aanwezigen een walking dinner aangeboden. Dankzij de informele sfeer is het dé ideale gelegenheid om met interessante partijen te netwerken.

Impressie voorgaande netwerkbijeenkomsten

Voor een impressie van de netwerkbijeenkomst RegioinBedrijf Connect bekijkt u de reportage.

Meld u aan

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang en meld u aan:

 


Heeft u nog vragen?

Voor vragen neemt u contact op met Annemarie de Joode of Ilona van Vught via het telefoonnummer 0416-286181 of mail naar connect@regioinbedrijf.nl.