Programma RegioinBedrijf Connect

home »

Graag nodigen wij u uit om aan te sluiten bij de zevende editie van RegioinBedrijf Connect. Op dinsdag 13 november 2018 bent u om 14.30 uur van harte welkom bij Fort Lent in Lent / Nijmegen.

Regionaal netwerk in contact

De netwerkbijeenkomst RegioinBedrijf Connect is het verlengstuk van het regionale promotieprogramma en brengt het netwerk doelgericht en persoonlijk met elkaar in contact. Met inspirerende gastsprekers, interactieve thematafels, masterclasses en uiteraard netwerken met interessante partijen.

De bijeenkomsten zorgen dankzij de zorgvuldig geselecteerde doelgroep van directieleden eindbeslissers voor effectief netwerken, waarbij kennisdeling centraal staat.

Programma

Het dagprogramma van RegioinBedrijf Connect bestaat uit drie onderdelen: Kennis, Interactie en Connectie.

14.30u - Ontvangst

Kennis

15.00u - Aanvang programma en sprekers ten behoeve van kennisdeling

Interactie

17.00u - Themagedeelte en masterclass

Tijdens deze bijeenkomst kunt u aanschuiven bij een voor u relevante thematafel of masterclass waar zaken uit uw werkveld worden besproken.

Connectie
18.30 u -Diner en netwerken

Impressie voorgaande netwerkbijeenkomsten

Voor een impressie van de netwerkbijeenkomst RegioinBedrijf Connect bekijkt u de reportage.

Meld u aan

Er zijn beperkt plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang en meld u aan. Aanmelden kan eenvoudig via onderstaand veld:

Heeft u nog vragen?

We helpen u graag verder. Bel ons op 0416-286186 of mail naar connect@regioinbedrijf.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Actieve rol?

Wenst u een bijdrage te leveren aan de invulling van het programma? Neemt u dan contact op met RegioinBedrijf via connect@regioinbedrijf.nl. Wij stemmen graag de mogelijkheden met u af.