home » projecten » Bouw »

ABR Roosendaal helpt lokale sportclub aan muitmast

  • Bouw

Het heeft wat voeten in aarde gehad, maar sinds enige tijd beschikt de sportclub 'Gastelse Wip Club' over een hypermoderne muitmast.

ABR Roosendaal helpt lokale sportclub aan muitmast

Foto: Wethouder Hans Werickx probeert met kruisboog de ballon te raken als officiele opening. Foto door: Peter van Trijen/pix4profs

Het in de 16e eeuw ontstane verticale wipschieten kreeg pas in de oorlog voet aan de grond in Oud Gastel. Wipschieten is geen eenvoudige sport.

Nieuw tijdperk

Met een nieuwe 27 hoge muitmast treedt de club een nieuw tijdperk in. Deze mast is een constructie van Vos Mastenbouw uit het Belgische Paal-Beringen. Zij hebben op aanraden van derden (waaronder de gemeente) ABR voor hun expertise benaderd.

De papierwinkel rondom het project werd steeds groter. Gelukkig konden ze bij ABR terecht die hen met het geven van een goed advies en het beschikbaar stellen van vakkennis en ervaring.

ABR Roosendaal is als adviseur bouwconstructies ingeschakeld te assisteren bij het verkrijgen van een vergunning. Ook hebben zij de benodigde constructieberekeningen en –tekeningen verzorgd.

Bron: BN De Stem

Meer informatie over ABR ADVIESBUREAU VOOR BOUWCONSTRUCTIES ROOSENDAAL:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!