Achtste themamaand We Are Food jaar van start

  • Agrofood & Biobased

Snel opkomende bigdata technologieën gaan de hele agrifood keten - van boer tot bord - fundamenteel veranderen. We Are Food staat deze maand dan ook geheel in het teken van #Datafood.

Achtste themamaand We Are Food jaar van start

In dat kader organiseren de Jheronimus Academy of Data Science (JADS), de Bossche Investerings Maatschappij (BIM) en Ondernemerslift+ op 30 oktober aanstaande het #DATAFOOD Startup Festival in s’-Hertogenbosch. Met topsprekers als Tom de Bruyne, SUE Amsterdam en Sicco Pier van Gosliga van Connecterra.

#DATAFOOD Startup Festival

Tijdens het #DATAFOOD Startup Festival krijgen data gedreven innovatieve startups op het snijvlak van agri&food de kans om in gesprek te gaan met corporates zoals KPN en Unilever en mogelijke investeerders. Daarnaast worden er inspiratieworkshops georganiseerd, is er een design thinking sessie onder leiding van Casper Koomen van Blue Lab en is er volop gelegenheid om te netwerken. 

Over We Are Food

Omdat de provincie Noord-Brabant in 2018 is verkozen tot 'Europese Regio van de Gastronomie' zet de regionale instantie We Are Food sinds maart 2018 tien maanden lang telkens een actueel food thema in de spotiights om zo meer belangstelling te kweken voor Beter Eten in Brabant. 

Meer informatie over VERWIJDERD:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!