home » projecten » Bouw »

Adviesbureau Vekemans adviseur bij metselwerkproject La Façade

  • Bouw

Adviesbureau Vekemans heeft in overleg met constructeur DHV en de architect het metselwerk voor Metselwerkproject La Facade in Den Bosch uitgewerkt en geadviseerd.

Adviesbureau Vekemans adviseur bij metselwerkproject La Façade

La Façade zijn kantoren met een unieke identiteit. Op een zichtlocatie met een levendig en binnenstedelijk karakter gelegen in hartje Den Bosch. Binnen handbereik van culturele-, horeca- en onderwijsvoorzieningen en natuurpark Bossche Broek. Even een terrasje pikken in de pauze en lunchen of dineren met een zakenrelatie liggen voor de hand.

La Façade is een aantrekkelijke plek voor huurders die hun bedrijf willen associëren met de dynamiek en charme van de historische binnenstad van 's-Hertogenbosch. Bedrijven bij wie kwaliteit hoog in het vaandel staat. Die graag deel willen uitmaken van de eerste indruk van 's-Hertogenbosch. Bedrijven waarvoor de eigen identiteit belangrijk is. Op een locatie die wordt gekenmerkt door kleinschaligheid van de omgeving, met gerenommeerde bedrijven als buren.

La Façade biedt optimale bereikbaarheid per openbaar vervoer. De uitbreiding van de centrumring zorgt ervoor dat je binnen 3 minuten op Ring Den Bosch bent. La Façade biedt parkeerplaatsen op eigen terrein en in de stationsgarage.

La Façade te 's-Hertogenbosch is een project van Heijmans Vastgoed en is ontworpen door DiederenDirrix Architecten te Eindhoven. Het gebouw komt tegenover het Centraal Station te liggen en wordt uitgevoerd door Heijmans Bouw. Het gebouw wordt getypeerd door een futuristisch ontworpen bakstenen metselwerkgevel. De gebouwen zullen het stationsplein compleet maken door het opmerkelijke gevelmetselwerk. Adviesbureau Vekemans heeft in overleg met constructeur DHV en de architect het metselwerk uitgewerkt en geadviseerd. Tevens zal er een controle en begeleiding gaan plaatsvinden tijdens de uitvoering van het metselwerk.

Meer informatie over MADE CENTER KENNISCENTRUM METSELWERK:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!