home » projecten » Bouw »

Adviesbureau Vekemans levert een succesvolle bijdrage aan...

  • Bouw

Adviesbureau Vekemans zit niet stil tijdens de bouwvak. De onderstaande projecten zijn afgerond en laten zien wat Adviesbureau Vekemans doet in de praktijk en wat zij voor u kunnen betekenen!

Bouwcoach

Op de Besterdring / Besterdplein te Tilburg heeft Komar Vastgoed Malmö, een jong en dynamisch wooncomplex met onder andere 51 trendy tweekamerappartementen gerealiseerd. De opvallende architectuur en ligging in het centrum van Tilburg maken Malmö tot een gewilde woonplek voor starters op de woningmarkt zoals studenten en singles maar ook voor hippe senioren. Op de begane grond zijn verschillende commerciële ruimtes gerealiseerd. Adviesbureau Vekemans fungeerde tijdens de nieuwbouw van Malmö als coach om de voortgang te stimuleren en daarmee tevens de bouw van het complex te controleren en te begeleiden. 

Bouwtechnisch/constructief uitwerken en energetisch opwaarderen

Deze vrijstaande villa in Oisterwijk is na de sloop (m.u.v. fundering) volledig opnieuw opgebouwd en aangepast naar de wensen van de opdrachtgever. Adviesbureau Vekemans heeft de nieuwbouw villa energetisch opgewaardeerd en bouwtechnisch en constructief uitgewerkt voor het uitschrijven van de aanbestedingsprocedure. Tijdens de uitvoeringsfase hebben wij de bouw voor de opdrachtgever begeleid om zo tot het gewenste eindresultaat te komen.

Vaststellen bouwkundige staat en ontwerp van duurzame bouw

In de Nieuwlandstraat in Tilburg heeft Adviesbureau Vekemans in samenwerking met  projectontwikkelaar zes nieuwe duurzame appartementen gerealiseerd, parkeerplaatsen en twee commerciële ruimten (VVV vestiging) met rondom een mooi omsloten patio. Door deze patio kunnen de commerciële ruimten profiteren van de extra lichtinval die is gecreëerd. Adviesbureau Vekemans heeft met behoud van de karakteristieke en monumentale buitengevel een plan uitgewerkt dat voor de opdrachtgever tot een optiale invulling van deze locatie heeft geleid. Extra leuke bijkomstigheid is dat dit project op het gebied van duurzaamheid ook goed scoort! De dakconstructie is namelijk voorzien van een groen dak waarbij het hemelwater wordt opgevangen en wordt gebruikt voor de toilet doorspoeling!

Meer informatie over VEKEMANS, BOUWKUNDIG ADVIESBUREAU :

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!