AgriFood Capital organiseert 4e editie van Keukenbazen

  • Agrofood & Biobased

Recentelijk is Keukenbazen 2018 gestart: de 4e editie van de leukste en spannendste kookwedstrijd voor kinderen van 10 tot 12 jaar in de zeventien gemeenten van Noordoost-Brabant.

AgriFood Capital organiseert 4e editie van Keukenbazen

Keukenbazen, georganiseerd en bedacht door AgriFood Capital, leert kinderen al op jonge leeftijd waar hun voedsel vandaan komt en hoe leuk het is om samen gezond en lekker te koken en eten. Gedurende een periode van zeven maanden werken potentiële kandidaten toe naar de Mega Live KookBattle: de finale op zaterdag 6 oktober 2018.

Keukenbazen Battle

Voor de ‘Mega Live KookBattle’ plaats kan vinden, moet er eerst om een plekje gestreden worden. In de Keukenbazen Battle, bedoeld voor kinderen uit groep 7 en 8, worden kinderen opgeroepen om in teams van 2 of 3 personen een lekker hoofdgerecht met gezonde producten uit de eigen buurt te maken. Alle ingestuurde gerechten worden vervolgens beoordeeld door een kok uit de eigen gemeente. Samen met de winnaars uit deze gemeente kookt de kok tijdens de Mega Live KookBattle het gerecht voor een professionele jury.

Foodleveranciers

Ben je een foodleverancier in een van de zeventien deelnemende gemeenten? Of ken je een foodleverancier die mee zou moeten doen aan Keukenbazen? Laat het AgriFood Capital dan snel weten via d.reijnders@agrifoodcapital.nl. Meedoen aan Keukenbazen kost namelijk niets, maar brengt ontzettend veel.

Meer informatie over AgriFood Capital:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!