-
Circular Food Center van start Het Circular Food Center in Veghel, gemeente Meierijstad, is officieel van start gegaan. Het nieuwe kennis- en innovatiecentrum wil wereldwijd koploper en voorbeeld zijn in de aanpak van verspilling van voedsel en verpakkingen.
- 19 jan., 2021
- Lees verder
- Agrofood & Biobased
-
HAS Hogeschool ondersteunt Delta Agrifood Business Het bedrijfsleven én beroepsonderwijs gaan het Delta Agrifood Business (DAB) in Bergen op Zoom structureel ondersteunen om de agrofoodsector verder op de kaart te zetten. Alle strategische partners – waaronder HAS Hogeschool - hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend.
- 12 jan., 2021
- Lees verder
- Agrofood & Biobased
-
Kaas ‘van dichtbij’ doet landschap en boer in Midden-Brabant goed Het verhaal van de Coöperatie Duinzuivel, die onlangs is opgericht, leest als een jongensboek. Een groep melkveehouders rondom de Loonse en Drunense Duinen nam het initiatief om melk lokaal af te zetten door er kaas van te laten maken. De eerste 600 kilo die ze maakten, was binnen no-time uitverkocht.
- 20 nov., 2020
- Lees verder
- Agrofood & Biobased
- 22-10 Miljoenenproject transformeert CO2 tot groene grondstof in North Sea Port
- 12-10 Boeren en tuinders delen duizenden appels uit bij zorghuizen en basisscholen
- 10-08 AgroProeftuin De Peel test gewassen voor biobased economie
- 18-06 Laatste handtekening markeert start van Hub for Insect Knowledge
- 28-05 Bouw met het Business Innovation Program Food een nieuwe businesscase
- 14-05 HAS studenten bloggen over hoe foodsector geraakt wordt door COVID-19
- 17-02 Composteren biologisch afbreekbare plastics
- 18-12 Jonge foodvernieuwers maken toekomstdromen versneld waar
- 17-05 Taskforce Korte Keten maakt ondernemers sterker door samenwerking
- 01-04 VNO-NCW Midden: Onderneem mee in de Regio Deal Foodvalley
- 01-04 Kansen binnen de belevingswereld van voeding én daarbuiten: World Food Center Experience Ede
- 11-12 Stadse voedselproductie in schijnwerpers bij Food and the City
- 04-12 Leerlingen Aeres (V)MBO Nijkerk blijven activiteiten met bedrijfsleven organiseren
- 05-11 Subsidie voor onderzoek naar relatie tussen inhoudstoffen en gezondheidseffecten groente en fruit
- 01-11 Maison van den Boer laat gerechten ‘voorproeven’ met Augmented Reality
- 31-10 ARBAHEAT start met onderzoeksproject naar ombouw van kolencentrale tot biomassa energiecentrale
- 30-10 ‘Mijn Melk’: over keteninnovatie en het lef om klein te denken

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!