Alleskunner A&S Gebouwenservice waardevolle partner Koninklijke Marechaussee

  • Zakelijke dienstverlening

Eindhoven Airport heeft de laatste jaren een flinke groei doorgemaakt. Aan de Koninklijke Marechaussee de eervolle taak om de orde en veiligheid te bewaken. Maar wie staat de marechaussee bij met klussen die het niet zelf kan en mag?

Alleskunner A&S Gebouwenservice waardevolle partner Koninklijke Marechaussee

Waakhond van Eindhoven Airport

Wie wel eens met het vliegtuig op vakantie is geweest, heeft zeker al eens kennisgemaakt met de Koninklijke Marechaussee. Een veelzijdig defensieonderdeel dat op strategische plaatsen wordt ingezet. Zo ook op de luchthaven Eindhoven Airport. “Daar is de Koninklijke Marechaussee onder andere verantwoordelijk voor de beveiliging van het terrein, de paspoortcontrole voor de in- en uitreis, de ordehandhaving en het voorkomen van calamiteiten” vertelt Raoul Janssen.

Drie steunpilaren

Janssen is één van de drie beheerders op het terrein. Samen met twee anderen is hij verantwoordelijk voor Integrale Veiligheidszorg, Materieel-Logistiek en Arbo & Milieu (IMA). “Zonder ons drie kan het bedrijf niet draaien, dat durf ik wel te beweren.” Toch prijst Janssen ook graag de inzet van samenwerkingspartner A&S Gebouwenservice. “Zij doen alles wat wij zelf niet mogen en kunnen.”

Veelzijdig aannemersbedrijf

En dat blijkt veel. Gevraagd naar voorbeelden lijkt het aantal klussen eindeloos. “Storingen, het bouwen van materiaalhokken, verhuizen van kluizen of meubels, maar ook elektra, lekkages, muren witten.” A&S Gebouwenservice is een alleskunner. En minstens zo belangrijk, het bedrijf doet ook alles. Dat kunnen niet alle klusbedrijven zeggen, dat ze ook voor kleine, onbenullig lijkende klussen op komen draven.

Uiterst tevreden

“A&S Gebouwenservice onderscheidt zich op service, kwaliteit, communicatie en het meedenken met de klant. Wat ons betreft scoren ze daarop gewoon vier keer een tien. We hoeven maar te bellen, en ze zijn er”, verklaart Janssen nader.

Meedenken met klant

Met name het meedenken met zijn organisatie, is iets wat Janssen niet vaak genoeg kan benadrukken. “Dat varieert van hergebruik van materialen (kostenbesparing, duurzaamheid) of het beperken van overlast (goede planning) tot aan alles weer keurig opleveren. Vaak laten ze het nog netter achter ook”, lacht de beheerder.

Nieuwe uitdaging

Sinds 2006 is de Koninklijke Marechaussee in het huidige Arjo Megenshoofdgebouw tegenover het vliegveld gevestigd. Vanaf dat jaar kwam ook A&S Gebouwenservice in beeld. De grote interne verhuizing kostte namelijk nogal wat werk en mankracht. Inmiddels lijkt dit weer een actueel thema. “We beginnen weer uit ons gebouw te groeien.”

Snel, sneller, snelst

En dan wordt het interview kort onderbroken. Arjo Megens, directeur van A&S Gebouwenservice, komt namelijk binnenvallen. Dat lijkt zeer toevallig, ware het niet dat Janssen hem tien minuten eerder belde met een vraag. Nog geen kwartier later zitten de heren samen aan de koffie.

Meer informatie over MEIN FACILITY SERVICES B.V. :

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!