AM Creatie ontwerpt huisstijl administratiekantoor

  • Zakelijke dienstverlening

Voor een nieuw administratiekantoor in Krabbendijke heeft Adriaan Meeuwsen van AM Creatie een nieuw logo en huisstijl ontwikkeld.

AM Creatie ontwerpt huisstijl administratiekantoor

Dhr. Van Kruiningen heeft al jarenlang ervaring in het administratievak, maar door de crisis is hij helaas zijn baan kwijtgeraakt. Nu start hij met vol goeie moed en veel ervaring een eigen bedrijf. Zijn doel is gericht op het MKB en particulieren.

Logo en huisstijl

Adriaan heeft als uitgangspunt gekozen voor een halve pastei tabel die verdeeld is in 3 stukken. Deze vormen samen de K van Van Kruiningen. Dit strakke vignet wordt als herkenningsbeeld gebruikt in andere reclame-uitingen.

De geliefde kleur blauw van dhr. Van Kruininingen staat tevens voor de betrouwbaarheid van zijn bedrijf. Het strakke lettertype van de naam, gecombineerd met een zakelijke moderne schrijfletter, straalt kracht en professionaliteit uit.

Basic website

Omdat de website nog niet noodzakelijk was, is er besloten om een simpele webpagina te maken met in het kort wat informatie, adres- en contactgegevens met een contactformulier. Deze is natuurlijk geheel in de nieuwe stijl vormgegeven zodat Van Kruiningen Administratieve Dienstverlening toch een professionele online uitstraling heeft.

Nieuwsgiering?

Wilt u ook een nieuw logo een een restylen van uw logo? Of wilt u meer informatie over onze andere grafische diensten? Neem vrijblijvend contact op met AM Creatie of bekijk alvast het ontwerpportfolio.

Meer informatie over AM CREATIE:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!