Aquasurvey verricht onderzoek naar stedelijk afvalwater in Zeist

  • Zakelijke dienstverlening

Eerder dit jaar heeft de gemeente Zeist een Tender uitgezet waarbinnen onderzoek gedaan moet worden naar het lozen van ”normaal” stedelijk afvalwater en de gevolgen daarvan in relatie tot de levensduur van de riolering.

Aquasurvey verricht onderzoek naar stedelijk afvalwater in Zeist

Stankoverlast is tevens een gevolg van afwijkende lozingen van stedelijk afvalwater. Binnen de huidige wet- en regelgeving is “normaal” stedelijk afvalwater niet of onvoldoende genormeerd. Het Osse Aquasurvey heeft deze meervoudige onderhandse aanbesteding inmiddels gegund gekregen.

Extra waardering

Van de drie uitgenodigde adviesbureaus bleek Aquasurvey, naast het bemonsteringsplan, het meest uitgebreide optimalisatieprogramma en de hoogste meetnauwkeurigheid aan te bieden. Een extra waardering ging uit naar de wijze waarop Aquasurvey de meetresultaten waarborgt.

Aquasurvey reageert op de gunning: 

Uiteraard zijn wij trots op de gunning. Deze aanbesteding is voor ons een waardering voor het jarenlang bouwen aan kwaliteit, betrouwbaarheid van onze onderzoeken en de technische uitvoerbaarheid daarvan.

We beseffen dat de opdracht niet eenvoudig is maar hebben alle vertrouwen in het bemonsteringsplan, het optimalisatieprogramma en de technische mogelijkheden. Daarbij zijn partners als Hach, Dräger en Endress+Hauser belangrijke pijlers.

Het onderzoek zal medio oktober starten. Door technische vernieuwingen kan het onderzoeksrapport al in november aan de opdrachtgever gepresenteerd worden. Binnenkort zullen we op https://www.aquasurvey.nl/ de eerste ervaringen binnen het onderzoek met u delen. 

Meer informatie over AQUASURVEY B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!