Artistieke kunstkoeien tijdens Nationale Rundvee Manifestatie Zwolle

  • Zakelijke dienstverlening

Tijdens de Nationale Rundvee Manifestatie in Zwolle die plaatsvond op 30 juni en 1 juli 2017 presenteerde Koeierij.nl haar artistieke kunstkoeien

Artistieke kunstkoeien tijdens Nationale Rundvee Manifestatie Zwolle

In een uitgebreide stand toonde Koeierij.nl haar producten en werkwijze en de laatste trends op het gebied van personaliseren door middel van beschildering. Ook kon advies worden ingewonnen over het maken van een persoonlijk ontwerp of het optimaal inzetten voor de marketing doeleinden van bedrijven.

Mondriaan en Picasso

De nieuwe lijn is een artistieke beschildering met stijlen zoals van Mondriaan en Picasso maar ook de druppeltechniek op zwarte en witte ondergrond maakt kleurrijke dieren!

Veel internationale bezoekers kozen de minikoetjes als aandenken. Enkele bestelden direct een grote naturel kunstkoe, statafel of artistiek beschilderde koe en minimodel.

Maatwerk bij Koeierij.nl

Een speciale vraag kwam uit Chili; een Veterinair trainingscentrum zou graag een oefen/demonstratie koe voor kunstmatige inseminatie aanschaffen. De eerste opzet voor een ontwerp is reeds gemaakt. Koeierij.nl schakelt haar eigen toeleveranciers en constructeurs in om het ontwerp verder uit te werken en perfectioneren.

Over de Koeierij.nl

Koeierij.nl is een unieke webwinkel met verschillende soorten kunststof producten, zoals levensechte boerderijdieren, groenten en fruit. Alle producten zijn te bedrukken, te beschilderen of te bestickeren.

Koeierij.nl denkt graag mee over speciale beschilderingen van uw kunstdier. Zo gewenst kan de kunstkoe ook aangepast of ‘verbouwd’ worden of kan een geheel nieuw ontwerp polyester figuur ontwikkeld worden. Neem voor informatie over de mogelijkheden contact op 0570-544448 of kijk op de website.

Meer informatie over KOEIERIJ.NL:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!