home » projecten » Bouw »

ASTA B.V. verzorgt ruwbouw van operatiekamers in Wilhelmina Kinderziekenhuis

  • Bouw

In opdracht van het UMC Utrecht zijn in het weekend van 10 februari drie extra operatiekamers aan het Wilhelmina Kinderziekenhuis toegevoegd. Het operatiecomplex, inclusief technische ruimte en bestaande uit 45 modulaire eenheden, is geplaatst op een ruim zes meter hoge staalconstructie.

ASTA B.V. verzorgt ruwbouw van operatiekamers in Wilhelmina Kinderziekenhuis

ASTA B.V., gespecialiseerd in systeemwanden en systeemplafonds, kreeg de eer om de ruwbouw van de operatiekamers te verzorgen. Het bedrijf uit Breda werkt al ruim vier jaar samen met opdrachtgever Jan Snel Medical Buildings en werd zodoende voor dit project gevraagd.

Werkzaamheden

Bij de ontwikkeling van de operatiekamers zijn voor het hele pand HSB-wanden gemonteerd. Een deel van deze wanden werd voorzien van loodplaten ten behoeve van de straling in de operatiekamers. Normale scheidingswanden werden voorzien van fermacell/gips platen. Ook de buitenwanden en de dakconstructies werden door ASTA vervaardigd.

ASTA

Afwerkfase

Op dit moment bevindt het project zich in de afwerkfase. ASTA B.V. gaat de komende weken verder met het afwerken van de operatiekamers. Ondertussen wordt het complete gebouw voorzien van installaties en aangesloten op de bestaande huisvesting. Vanaf eind mei zijn de operatiekamers operationeel.

Over ASTA B.V.

ASTA B.V. is al ruim 12 jaar een toonaangevende speler op het gebied van afbouw. Het bedrijf staat bekend om zijn flexibiliteit in het leveren van gekwalificeerd personeel waarmee vlot op-, en afgeschaald kan worden op momenten dat het noodzakelijk is. Daarnaast zorgt ASTA B.V. er voor dat er altijd iemand het overzicht houdt op locatie door de werkzaamheden actief te coördineren en controleren.

ASTA

Meer informatie over ASTA BV:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!