home » projecten » Bouw »

Asta BV realiseert systeemplafonds voor Damen Shipyards

  • Bouw

Het in Gorinchem gevestigde scheepsbouwconcern Damen Shipyards heeft begin dit jaar enkele nieuwe kantoren vormgegeven. Als onderdeel van deze verbouwing zijn ook de systeemplafonds onder handen genomen. Het Bredase ASTA bv zorgde voor de realisatie hiervan.

Asta BV realiseert systeemplafonds voor Damen Shipyards

Asta BV is specialist in verschillende afbouwrichtingen, waaronder scheidingswanden voor de glaswanden, systeemwanden en systeemplafonds. Een systeemplafond dient in eerste instantie om het plafond van een ruimte op een nette manier af te werken. Hierbij blijven bouwkundige constructies en technische installaties toch voor onderhoud bereikbaar. Ook een belangrijk onderdeel in de verbouwing bij Damen Shipyards, dus.

Inventarisatie van wensen en behoeften

Om de plafonds van de ruimtes netjes af te werken, kwam Damen Shipyards bij ASTA terecht. Een kijkafspraak volgde, waarbij de ruimtes en bijhorende wensen en behoeften nauwkeurig in kaart werden gebracht. Daarbij is niet alleen gekeken naar de oppervlakte, ook de wensen qua geluidsabsorptie en natuurlijk brandwerendheid kwamen daarbij aan bod. Dit mondde uit in een 1425 m2 systeemplafond van hoog kwalitatieve plafondtegel die begin dit jaar bij Damen Shipyards is geplaatst. Daarbij is de ruimte voorzien van goed-zichtbare lichtlijnen. Hiervoor is gebruik gemaakt van LED-verlichting.

Asta BV realiseert systeemplafonds voor Damen Shipyards

Tevreden terugblik

ASTA is trots op dit project en kijkt hier dan ook tevreden op terug. De grootste kracht van het bedrijf? Die zit ´m naar eigen zeggen in de gedegen kennis en flexibiliteit van kwaliteitsmonteurs. Als er bij ASTA een projectaanvraag komt, dan wordt deze met de grootste zorg en kwaliteit afgewerkt. Mochten er tijdens het project een wijziging van wensen of planning zijn, dan is het bedrijf flexibel genoeg om op zeer korte termijn aan deze wensen te voldoen.

Bekijk het bedrijfsprofiel om meer te weten komen over de mogelijkheden die ASTA u kan bieden of neem direct contact op via (076) 3035866 of mail naar info@asta-breda.nl.

Meer informatie over ASTA BV:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!