Attractiepark kan jaren vooruit dankzij hydraulische cilinders van WDH Hydraulics

  • Industrie

Bij het grootste pretpark van Nederland rees onlangs de behoefte om een van de attracties te reviseren. Voor de hydraulische cilinders ging zij op zoek naar een betrouwbaar en deskundig bedrijf. In WDH Hydraulics uit Eersel vond het park de juiste partij.

Attractiepark kan jaren vooruit dankzij hydraulische cilinders van WDH Hydraulics

In de betreffende attractie zijn twee nieuwe hoofdcilinders gebouwd en één nieuwe cilinder voor onder het draaideel. Daarnaast is het complete schommeljuk, waarin de hoofdcilinders zitten, gemodificeerd door WDH. Kortom: deze attractie kan weer vele jaren vooruit.

Open, duidelijk, snel en deskundig

Volgens de asset manager van het attractiepark was het vanaf het begin af aan duidelijk dat WDH Hydraulics de juiste hydraulische cilinderleverancier was. Door direct deskundige suggesties aan te dragen en gedurende het hele traject open, duidelijk en snel met elkaar te communiceren ontstond er een fijne samenwerking.

Korte lijnen maakt snel schakelen mogelijk

“De samenwerking tussen WDH en onze servicemonteurs, -engineers en inspecteurs verliep meer dan prima. Je kunt goed merken dat ze binnen WDH van korte lijnen houden, want ze schakelen snel. Beloftes worden waargemaakt, afspraken nagekomen en ze kunnen net als wij goed omgaan met de stress van tijdsdruk”, was de reactie van de tevreden opdrachtgever.

Meer informatie over WDH CYLINDERS B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!