Bedrijfsverhuizing de Goudse Verzekeringen door Saan

  • Logistiek & Vervoer

Vanwege de complexiteit van de bereikbaarheid wordt een verhuizing meestal in diverse fasen uitgevoerd. Per keer worden er dan slechts tien complete werkplekken per keer verhuisd, met maximaal drie verhuizers.

Bedrijfsverhuizing de Goudse Verzekeringen door Saan

De Goudse Verzekeringen is een zelfstandige en onafhankelijke verzekeringsmaatschappij met circa 700 medewerkers in dienst. Deze verzekeringsmaatschappij uit Gouda is sterk in een breed assortiment van financiële producten en verzekeringen voor ondernemers en particulieren.

In Nederland werkt de Goudse voor de distributie samen met onafhankelijke professionele verzekeringsadviseurs en andere distributiepartners. Omdat hierbij direct klantcontact noodzakelijk is, moeten de afdelingen te allen tijde operationeel blijven zodat er volledige service voor de adviseurs en klanten van de Goudse is. Dit is één van de redenen waarom Saan Verhuizingen sinds 1997 alle verhuizingen, in- en extern, voor deze verzekeringsmaatschappij verzorgt. In het plan van aanpak garandeert Saan namelijk altijd de bereikbaarheid van de Goudse.

Altijd klantcontact

Vanwege de complexiteit van de bereikbaarheid wordt de verhuizing meestal in diverse fasen uitgevoerd. Per keer worden er dan slechts tien complete werkplekken per keer verhuisd, met maximaal drie verhuizers. De verhuizers stellen het meubilair op ARBO hoogte, zorgen voor de bekabeling van telefoon en pc, ze koppelen alle ICT-apparatuur af en weer aan en werken de bekabeling weg, zonder het bedrijfsproces te storen. Hierna worden de oude lege werkplekken van de medewerkers weer schoon opgeleverd.

Koninklijke Saan verzorgt uw verhuizing van A tot Z

Wanneer u uw verhuizing laat coördineren en uitvoeren door Koninklijke Saan, profiteert u van ruim een eeuw ervaring met verhuizen. Peter Gruter, Gebouw Beheer van de Goudse, vertelt hoe zij de laatste verhuizing hebben ervaren. ‘Het afgelopen half jaar zijn er ruim 450 werkplekken verhuisd in het pand in Gouda. Mijn ervaring is dat onze medewerkers er meestal erg tegen opzien om overdag te verhuizen. Maar wij krijgen na een verhuizing vrijwel altijd complimenten dat alles vlekkeloos is verlopen met minimale onderbreking. Dit komt mede door de goede voorbereidingen van de verhuizers, die zorgen dat de nieuwe werkplek helemaal gereed is. Het is dan enkel nog een kwestie van "inprikken" en werken. Dit zorgt voor een soepele en vlotte verhuizing.’

Handyman-service

Saan levert bij de Goudse ook een Handyman voor het uitvoeren van alle voorkomende facilitaire werkzaamheden. De werkzaamheden van deze Handyman bestaan onder andere uit:

  • kleine reparaties aan meubilair
  • verhuizen van enkele werkplekken
  • ombouwen van vergaderzalen voor events
  • ophangen van schilderijen en whiteboards

Gaat uw bedrijf ook verhuizen?

Misschien verhuist uw bedrijf binnenkort naar een ander pand of moeten er interne afdelingen verhuizen en wilt u hier zelf geen omkijken naar hebben. Dan kan Saan Verhuizingen u een oplossing aanbieden. Meer informatie? Bel 013-462 00 00, mail naar tilburg@saan.nl of kijk op www.saan.nl.

Meer informatie over SAAN B.V., KONINKLIJKE:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!