Bedrijven uit regio Nijmegen fietsen voor Hospice Bethlehem

  • Innovatie & MVO

Bedrijven uit regio Nijmegen fietsen om geld in te zamelen voor Hospice Bethlehem tijdens de Spinningmarathon bij ROC Nijmegen op zondag 29 Oktober 2017. De marathon vindt plaats aan de Campusbaan bij ROC Nijmegen.

Bedrijven uit regio Nijmegen fietsen voor Hospice Bethlehem

Hospice Bethlehem verleent zorg aan mensen voor wie thuis sterven niet wenselijk of mogelijk is. Spin mee en steun Hospice Bethlehem!

Goed doel

Voor de zesde keer organiseert de Nijmeegse Ronde Tafel 106 een spinning marathon-middag. Dit jaar in samenwerking met ROC Nijmegen. Deze middag kunnen deelnemers plezier beleven aan o.a. een spinning-sessie, sportmassage en een gezonde maaltijd. Naast het neerzetten van een sportieve prestatie en het hebben van plezier, staat een goed doel centraal. Dit jaar is dat Hospice Bethlehem. Alle artsen, medewerkers en vrijwilligers van het hospice streven ernaar om het dagelijkse leven van hun gasten zo comfortabel mogelijk te maken. Daar is een verbouwing voor nodig. Nijmeegse Ronde Tafel 106 en ROC Nijmegen gaan daarbij helpen.

Inschrijven

Deelname aan dit evenement is nog mogelijk. Er zijn nog enkele fietsen beschikbaar. De spinningmarathon is een prachtige gelegenheid om samen met medewerkers een goed doel te steunen, plezier te maken en te netwerken. Tijdens de Spinningmarathon fietsen de deelnemende bedrijven in sessies. Er zijn tachtig fietsen beschikbaar. Elk team bestaat uit drie personen die een fiets delen, 240 deelnemers in het totaal. Inschrijven kan via de website SpinningNijmegen.nl.

Sponsorpakketten

Deelnemende bedrijven kunnen kiezen uit twee sponsorpakketten: Full Bike & Shared Bike. Het sponsorpakket-Full Bike kost € 450,-. Voor dat bedrag heeft de sponsor de beschikking over een eigen spinningfiets voor maximaal 3 deelnemers. Bij het sponsorpakket-Shared Bike delen drie sponsoren één fiets. Een Shared Bike-pakket kost € 175,-.

Voor meer informatie, vragen en/of inschrijven: zie de website.

Meer informatie over ROC Nijmegen:

Bekijk het complete profiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!