Beerens interieurs - een belofte waarmaken

  • Zakelijke dienstverlening

Bent uw op zoek naar een interieur dat bij u past, dan is Beerens interieurs uw beste partner.

Beerens interieurs - een belofte waarmaken

Een interieur van Beerens

Wij maken interieurs waarin het goed werken is. Iedere klant is bij ons verzekerd van hetgeen dat hij van ons verwacht, namelijk een interieur op maat, voor de gewenste investering. Wij verzorgen de afbouw en inrichting voor bedrijven, overheden, instellingen, winkels en industrie, waarbij u moet denken aan bijvoorbeeld de receptie, kantoren, vergaderruimtes, bedrijfskantine, het restaurant etc.

Steeds vaker krijgen wij de vraag van de klant voor de realisatie van alle nodige disciplines, die nodig zijn voor het realiseren van een nieuw interieur. Denk hierbij behalve aan maatwerk meubels ook aan wanden, plafonds, verlichting stoffering etc. Juist dáár ligt onze kracht. Wij ontzorgen!

Het is onze specialisatie om te voorzien in een totaaloplossing, zodat u zich als ondernemer geen zorgen hoeft te maken over het te lopen traject. Bij ons heeft u één aanspreekpunt. Van het sloopwerk van de bestaande inrichting tot de eindoplevering van de nieuwe inrichting. Door de brede kennis binnen het bedrijf in zowel het voortraject als in de uitvoering, kunnen wij u adviseren met debeste oplossingen om binnen een concurrerende prijs het beste resultaat te bereiken. Dit alles zonder tussenkomst van derden.

De kenmerken waar u onze specialiteiten in terug ziet: Wij zijn een bedrijf dat u verrast met een goed ontwerp, het gehele project onder één dak kan realiseren en zich druk maakt om voor u het beste resultaat te behalen, waardoor u als klant verzekerd bent voor een verantwoorde investering voor de toekomst. Kwaliteit van de producten is hierbij natuurlijk van zelfsprekend.

Dochterbedrijf Beform

Tevens hebben wij uiteraard de kennis in huis om ook voor particuliere opdrachtgevers een gepersonaliseerd interieur te ontwerpen en produceren. Uw keuken- of woonhuis interieur kunnen wij via ons dochterbedrijf: Beform ook op de zelfde wijze voorzien van kwalitatief hoogwaardige totaalinrichting. Wij adviseren u graag en kunnen vrijblijvend informatie aanbieden of kom langs voor een oriënterend gesprek.U bent van harte welkom.

Meer informatie over BEERENS INTERIEURS B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!