Beleef de 'Nacht van de tunnel'

  • Logistiek & Vervoer

Het is weer bijna zover: binnenkort organiseert de N.V. Westerscheldetunnel weer drie keer de ‘Nacht van de tunnel’. Vanaf dinsdagmiddag 24 juni is aanmelding mogelijk.

Beleef de 'Nacht van de tunnel'

Net als vorig jaar maken alleen leden van Mijn Tunnel kans om hierbij aanwezig te zijn. Dit jaar vinden deze speciale nachten plaats op dinsdag 2 september, 7 oktober en 11 november.

Vanaf dinsdagmiddag 24 juni a.s. kun je je hiervoor aanmelden. Je ontvangt per e-mail een uitnodiging. Wees er snel bij, want vol is vol!

Wat is de Nacht van de tunnel?

Maandelijks wordt er onderhoud uitgevoerd aan de Westerscheldetunnel. Eén tunnelbuis is dan afgesloten, in de andere buis rijdt het verkeer tijdelijk in twee richtingen. Hét ideale moment om de leden van Mijn Tunnel die meer willen weten over de Westerscheldetunnel rond te leiden! Tijdens de ‘Nacht van de tunnel’ krijg je uitleg over de verschillende aspecten van veiligheid in en rondom de tunnel. Bijvoorbeeld hoe de operators van de Westerscheldetunnel in de controlekamer 24 uur per dag, 7 dagen per week toezien op de veiligheid. Vervolgens ga je per bus de tunnel in. In de tunnel is er een demonstratie van de brandweer, je leert wat te doen bij een calamiteit en we bekijken een dwarsverbinding tussen beide tunnelbuizen. Kortom: een unieke ervaring!

Meer informatie over N.V. WESTERSCHELDETUNNEL:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!