Beleggen in onroerend goed levert u meer op

  • Zakelijke dienstverlening

Beleggen in onroerend goed; er zijn redenen genoeg te bedenken waarom u juist nu daarmee zou moeten starten. Het rendement bij de banken is nihil. En daarbij profiteert u van een aantrekkende markt die u bovendien zelf op gang helpt.

Beleggen in onroerend goed levert u meer op

Hogere rente

Beleggen in kleinere panden is helemaal geen gek idee, merken we. Annie van Loon van robog.nl weet ons te overtuigen. “Je krijgt maar een beperkte rente op de bank. Bij woningen kan dat oplopen tot 4%. Daarnaast kun je belastingtechnisch nog iets doen met de WOZ”, weet Van Loon.

Fiscaal voordeel

Ze doelt daarmee op het fiscale voordeel dat een pandeigenaar heeft als gevolg van de verhuur. “Huurders zijn beschermd, ze kunnen er niet zomaar uitgezet worden. Dat maakt een pand minder waard en dus bespaar je op kosten.”

Beheer van onroerend goed

Robog.nl ontzorgt pandeigenaren volledig door het beheer van het pand voor haar rekening te nemen. Ze gaat op zoek naar geschikte huurders en zorgt voor de administratieve, technische en financiële afwikkeling. “We zoeken kandidaten waarbij we zekerheid van betaling hebben. Zoals expats - die tijdelijke woonruimte nodig hebben – gezinnen of jeugd die normaal duurder moet huren.”

Risicospreiding

Beleggen in onroerend goed zorgt ook voor risicospreiding, volgens Van Loon. “En je hoeft er als belegger minder aandacht aan te geven dan bij beleggen in aandelen. Want het beheer wordt voor je gedaan. Wij ontzorgen. Het enige wat we niet doen, is de aankoop van panden. Dat kan via makelaars. Wij zijn onafhankelijk.”

Tijdelijke woonruimte

Naast het beheer van onroerend goed, kunnen klanten bij robog.nl ook terecht voor tijdelijke woonruimte. En dat zijn er volgens Van Loon genoeg. “Rond Bergen op Zoom zijn er best veel bedrijven die expats in dienst hebben. Denk aan Sabic, Cargill en Fokker.” De medewerkers van HR weten robog.nl te vinden in hun zoektocht naar geschikte (tijdelijke) woonruimte voor hun collega’s.

Onafhankelijke onroerend goed diensten

Als onafhankelijk verhuurmakelaar heeft robog.nl een uitgebreid bestand aan huurwoningen en bedrijfspanden. Robog.nl helpt u bij de zoektocht naar woonruimte, verzorgt bemiddeling tussen verhuurder en huurder, neemt het beheer van uw pand voor haar rekening en ontzorgt u daarnaast op het gebied van VvE-beheer.

Meer informatie over ROBOG.NL:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!