Bij Sandton Eindhoven straks ook lekker en sfeervol dineren

  • Zakelijke dienstverlening

Sandton Eindhoven Centre krijgt een flinke facelift. Zodat het serviceniveau in het hotel nog verder omhoog kan. Zo kunnen gasten gezellig eten in de nieuwe lounge met ‘domestic kitchen’. Hotelmanager Bram Bijnen geeft uitleg over de ontwikkelingen.

Bij Sandton Eindhoven straks ook lekker en sfeervol dineren

Bij Sandton Eindhoven Centre voelen gasten zich straks nog meer thuis. Ze kunnen dan in het hotel eten en drinken in een huiselijke setting. Het hotel krijgt een bijzondere bar in de lounge op de begane grond, in combinatie met een sfeervol restaurant. Het zijn onderdelen van de facelift die het hotel de komende maanden krijgt. De verbouwing zorgt zo niet alleen voor een frisse en moderne inrichting, maar ook voor een verdere verhoging van het niveau van de dienstverlening in het hotel. 

Open keuken 

Centraal op de begane grond bevindt zich straks een open bar waar ook wordt gekookt. Kleine gerechten kunnen worden bereid, voor het oog van de gast. Het is een domestic-kitchen-concept, legt hotelmanager Bram Bijnen uit. “Veel van de handelingen bij het bereiden van gerechten vinden ‘voor de schermen’ plaats. Dat zorgt voor een huiskamergevoel, en meer sfeer en beleving.” Op dit moment maakt Sandton nog gebruik van de keuken van het naastgelegen Italiaanse restaurant.

Aan één van de zijden van de centrale bar komt de nieuwe receptie. Die gaat iets naar achter ten opzichte van de huidige plek. Wie komt inchecken, staat daardoor meteen in de sfeervolle lounge van het hotel.

Altijd iemand aanwezig

“Als het druk is aan de receptie, kunnen we gasten meteen een kopje koffie aanbieden”, vertelt Bijnen. “Alle medewerkers kunnen zowel de bar- als de receptietaken uitvoeren. Ze staan er met z’n tweeën, maar als de barmedewerker even weg is met de afwas, kan de receptionist ook een biertje tappen. Zo is er altijd iemand aanwezig.”

Dankzij de eigen keuken kan Sandton straks gasten een goede borrelplank aanbieden. Daarnaast denkt Bijnen aan een kaart met de keuze tussen een aantal kwalitatief goede gerechten. “Denk een rib-eye, steak met frietjes, zalm of een goede salade. Voor ieder wat wils”, zegt Bijnen.

Fijne omgeving

De centrale ruimte krijgt verder slimme meubels, waarin gasten gemakkelijk kunnen ontspannen of werken op een laptop, met altijd een stopcontact in de buurt en goede verlichting. “Gasten kunnen 24 uur in een fijne omgeving verblijven”, zegt Bijnen. De hotellounge leent zich bovendien straks prima voor een feestje, bijvoorbeeld voor een jubilaris. “Dat kunnen we straks heel goed faciliteren”, vertelt Bijnen.

Visgraatvloer

Ook alle hotelkamers krijgen ‘de look and feel van deze tijd’, zegt Bijnen, met onder andere een prachtige visgraatvloer en nieuwe badkamers. “Vrijwel niemand haalt zijn koffer bij verblijf van een of twee nachten helemaal leeg”, weet Bijnen. “De oude, grote garderobekasten zijn niet nodig. In plaats daarvan komt er een meubel op maat, met een slimme, kleinere kast maar ook ruimte om aan te werken op een laptop.”

Ten slotte worden ook de zeven vergaderzalen in het hotel gemoderniseerd, met nieuwe apparatuur en nieuw meubilair De ‘Look and Feel’ wordt compleet anders.

Het hotel, populair bij zakelijke gasten vanwege de centrale ligging in Eindhoven, de goede bereikbaarheid en de eigen parkeergarage, blijft open tijdens de verbouwing. “We pakken het in fases aan, waardoor gasten geen overlast ervaren”, zegt Bijnen. Vanaf augustus worden de kamers en badkamers aangepakt. Daarna is begane grond aan de beurt. Bijnen: “We zijn straks helemaal klaar voor de toekomst.”

Auteur: Marten van de Wier

Meer informatie over SANDTON EINDHOVEN CENTRE:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!