BIM samen met partners uitgekozen voor ‘Brabantse Keuken’ We Are Food 2018

  • Agrofood & Biobased

In 2018 staat Brabant als Europese Regio van de Gastronomie in het teken van ‘We Are Food’: meer aandacht voor Beter Eten in Brabant. Ondernemend Brabant kreeg de kans om initiatieven in te sturen voor de zogenaamde ‘Brabantse Keukens’.

BIM samen met partners uitgekozen voor ‘Brabantse Keuken’ We Are Food 2018

De BIM heeft in samenwerking met Jheronimus Academy of Data Science (JADS), Ondernemerslift Plus en gemeente ‘s-Hertogenbosch een initiatief We Are Foodingezonden omtrent het aanjagen van nieuw ondernemerschap in Brabant: de datagedreven Agrifood. heeft We Are Food bekendgemaakt dat dit initiatief in oktober 2018 in de spotlight zal staan!

We Are Food 2018

De provincie Noord-Brabant en AgriFood Capital zijn initiatiefnemers van We Are Food en lid van een netwerk van Europese regio’s die het thema gastronomie en duurzaam en gezond eten op de internationale agenda willen zetten. Ook de regio’s West-Brabant en Hart van Brabant werken mee aan We Are Food.

Juryvoorzitter Hans Steenbergen: “We zijn overdonderd door het enthousiasme en de creativiteit. Brabant heeft zichzelf bewezen: ondernemerschap en het verduurzamen van de voedsel-keten gaan hand in hand. Dit bewijst dat Brabant het verschil kan maken met een nieuwe voedselagenda”.

Meer informatie over N.V. Bossche Investerings Maatschappij:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!