Blokland Cold Stores uit Cuijk - partner in de regio Noordoost-Brabant

  • Agrofood & Biobased

Blokland Cold Stores BV is sinds haar oprichting in 1913 uitgegroeid tot een full service koel- en vrieshuis. Het bedrijf is actief in de opslag van al uw koel- en diepvriesproducten.

Blokland Cold Stores uit Cuijk - partner in de regio Noordoost-Brabant

U kunt daarbij denken aan vlees, vis en vruchtensappen, maar ook voor groente, fruit, aardappelproducten, snacks, ijs, gebak en andere deegwaren kunt u bij Blokland Cold Stores terecht. Al jaren staat het bedrijf in Noord-Brabant bekend om het inpakken en invriezen van vleesproducten uit de streek, vooral gericht op export.

Blokland Cold Stores uw externe magazijn voor -20 C

Minder bekend is dat Blokland Cold Stores als partner steeds meer gevraagd wordt voor ondersteuning bij projecten. Denk hierbij aan tijdelijke opslag bij de introductie van een nieuw product of ruimtegebrek tijdens een verbouwing. Ook het aanleggen van extra voorraad voor het opvangen van de piekperiode zomer of juist Kerst is mogelijk. Dit begint bij enkele pallets tot grote volumes zoals enkele volle trailers.

Indien gewenst neemt de organisatie (tijdelijk) de magazijnfunctie over. Producten worden bij Blokland Cold Stores in groot volume geleverd, vaak door meerdere leveranciers. Blokland verzorgt de handling voor de levering naar uw klanten, met de gewenste aantallen en duidelijke labeling. Het bedrijf kan orderpicken op voorkeur van de klant. Bij langere projecten worden systemen gekoppeld of wordt er gewerkt in het systeem van de klant met een lokale terminal. Door haar uitgebreide administratiesysteem is Blokland erg flexibel.

Breaking bulk

Dit proces is bekend binnen de supply chain als breaking bulk. Dit wordt toegepast bij producten die opgeslagen bij -20C°. De producten kunnen ook getempereerd worden naar +2°C, zodat directe verweking mogelijk is.

Op deze manier wordt samengewerkt aan een efficiënte supply chain en worden de kosten laaggehouden voor de eindgebruiker. 

Meer informatie? Neem contact op met Blokland Cold Stores

Wilt u meer informatie? Neem contact op met het telefoonnummer (0485) 319500 of via email op info@bloklandcoldstores.com.

Meer informatie over BLOKLAND COLD STORES B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!