Bolsius en Toekomst Schoonmaakbedrijven gaan nieuwe overeenkomst aan

  • Zakelijke dienstverlening

Onlangs is de nieuwbouw van Bolsius in Schijndel opgeleverd. Binnenkort zullen de eerste medewerkers van het bedrijf verhuizen naar de nieuwe werkplekken. Toekomst Schoonmaakbedrijven wordt verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud van de ruim 4000 m2 tellende nieuwe bedrijfsruimte.

Bolsius en Toekomst Schoonmaakbedrijven gaan nieuwe overeenkomst aan

Bolsius en Toekomst Schoonmaakbedrijven werken al langer samen. De kernwaarden van de twee familiebedrijven, tevens afkomstig uit hetzelfde dorp, sluiten naadloos op elkaar aan. Sinds 2002 verzorgt Toekomst Schoonmaakbedrijven het (schoonmaak)onderhoud van het pand van Bolsius aan de Kerkendijk in Schijndel. Toen Bolsius aankondigde de oude hallen, waar tot 2007 de productie van vooral theelichtjes plaatsvond, te slopen om plaats te maken voor nieuwbouw, hebben zij Toekomst Schoonmaakbedrijven daarom vanaf het begin bij het proces betrokken. 

Meer dan alleen de schoonmaak

Bij het aangaan van de nieuwe overeenkomst is door Ido van Alphen (Manager P&O van Bolsius, waar de facility onder valt) en Frits Zegelink (Procurement Manager bij Bolsius) gekeken naar verschillende aspecten. Aspecten die niet alleen de schoonmaak behelzen. Zo is er gekeken naar duurzaamheid, informatievoorziening en proactief handelen. Bolsius wil totaal ontzorgd worden. Op basis van deze en andere eisen is een nieuwe, passende overeenkomst gesloten.

Toekomst Schoonmaakbedrijven

Daarbij zag Toekomst mogelijkheden om het eindproduct van haar klant middels de schoonmaak te verbeteren. Concreet vullen zij dit in met een resultaatgericht schoonmaakprogramma, waarbij ze vrijwel de gehele dag bij Bolsius te vinden zijn. De medewerkers van Toekomst Schoonmaakbedrijven krijgen de beschikking over werkwagens en werkmaterialen van Greenspeed: cradle tot cradle en ECO-gecertificeerd. Alle gebruikte microvezelmaterialen en producten vormen samen de ‘circulaire schoonmaak’. Zo zet het bedrijf zich in voor een gezonde en schone werkomgeving én samenleving.

Meer informatie over TOEKOMST SCHOONMAAKBEDRIJVEN B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!