home » projecten » Bouw »

Bouw van Willaertplein te Eindhoven gestart door Stam + De Koning

  • Bouw

Op woensdag 12 juli jl. vierden Stam + De Koning en woningcorporatie Sint Trudo de Start Bouw van project Willaertplein. Deze feestelijke gebeurtenis vond plaats op het toekomstige bouwveld in Eindhoven.

Bouw van Willaertplein te Eindhoven gestart door Stam + De Koning

Onder het genot van een hapje en een drankje vierden de omwonenden van het project de start van de bouw.

Buurtinitiatief

Stam + De Koning bouwt in opdracht van Sint Trudo veertien appartementen met een gezondheidscentrum in de plint aan het Willaertplein in Eindhoven. Op initiatief van de buurtvereniging is in samenwerking met Sint Trudo het initiatief genomen tot de bouw van de appartementen. Ria Muller, voorzitter van het buurtcomité sprak de gasten toe en besprak waarom het voor de buurt zo belangrijk is dat gebouwd gaat worden op het toekomstige bouwveld. Zij gaf aan dat ze trots is op haar comité en dat de buurt erg blij is dat na al die jaren gebouwd gaat worden op het veld. Het thema van de start bouw viering was dan ook: “Het duurt effekes maar dan hedde ook wa”. Deze tekst valt te bewonderen in een prachtige muurschildering gemaakt door Niels Bakkerus, op de muur grenzend aan het bouwterrein.

Viering 

De start bouw viering is extra feestelijk door een gastoptreden van Miggs de Bruin. Deze rapper is opgegroeid in de buurt en verwerkt de door hem opgedane ervaringen in zijn teksten. De officiële start bouw handeling bestond uit het zegenen van het bouwterrein met een fles champagne. Ria Muller was zo dapper om met een hoogwerker de lucht in te gaan om de fles tegen de beschilderde muur uiteen te laten spatten. Dat de zon nog doorbrak maakte het een extra feestelijke middag aan het Willaertplein.

Meer informatie over STAM + DE KONING BOUW B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!