home » projecten » Bouw »

BouwApp laat bouwbedrijf beter communiceren

  • Bouw

Aan het begin van de zomer is de BouwApp gelanceerd. De BouwApp is een initiatief en ontwikkeling van Concepteurs BV in nauwe samenwerking met Bouwend Nederland.

BouwApp laat bouwbedrijf beter communiceren

De BouwApp is een mobiele applicatie te downloaden in de appstores van Google en Apple. Met de BouwApp kunnen bouwbedrijven het contact met klanten en de omgeving van bouwprojecten versterken.

Beleving

Er zijn twee versies van de BouwApp. De blauwe BouwApp is bestemd voor infra- en bouwbedrijven. Hiermee beheren zij hun projectinformatie, zodat gebruikers via de ‘gele’ BouwApp op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van hun project. Klanten van projecten en geïnteresseerden reageren enthousiast op de BouwApp. De App maakt van hun bouw een beleving. Vanaf het werk of vakantie kunnen ze de voortgang van de bouw volgen, hetgeen ze erg belangrijk vinden. Ook kunnen ze de voorgang delen met vrienden, familie en collega’s, hetgeen tijdens de bouw al mond-tot-mond reclame teweeg brengt.

Omgevingsmanagement

De BouwApp werkt uitstekend bij omgevingsmanagement. Met de app informeren bouw- en infrabedrijven omwonenden en geïnteresseerden over de ontwikkeling van hun bouw- of infraproject. Na het plaatsen van een update ontvangt de omgeving van het project direct een bericht (notificatie). Hiermee verkrijgen bouw- en infrabedrijven betrokkenheid, goodwill en positieve naamsbekendheid. Steeds vaker wordt omgevings- of gebiedscommunicatie in bestekken en (EMVI) aanbestedingen verlangd.

Meer informatie over BOUWEND NEDERLAND:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!