BrabantKennis publiceert toekomstagenda voor Brabant

  • Regionale ontwikkeling

BrabantKennis is een jaar lang in een wereld van verschil gedoken. Groeien de verschillen tussen Brabanders? En zo ja, is dat erg? En als er tegenstellingen zijn, wat kunnen we dan doen om die te overbruggen?

BrabantKennis publiceert toekomstagenda voor Brabant

Samen met experts op allerlei terreinen heeft BrabantKennis de feiten en cijfers op een rijtje gezet, verkiezingsuitslagen en sociale media geanalyseerd, is men op de tandem gestapt om het gesprek aan te gaan met Brabanders van allerlei pluimage, en zijn er lezingen en debatten georganiseerd.

Dat resulteert in tien observaties die als een handvat voor de toekomst van Brabant en als een nawoord, waarin wordt teruggeblikt op een bijzondere verkenning en vertellen over de ervaringen en naar voren is gekomen.

Sluitende conclusie?

De observaties en antwoorden zijn heel divers. Een sluitende conclusie is niet alleen een brug te ver; het doet ook geen recht aan de bijdragen. Wel deelt BrabantKennis graag tien observaties. Zie het als een soort nawoord, waarin er wordt gekeken naar een bijzondere verkenning en worden de ervaringen verteld op basis van wat is geleerd. BrabantKennis is benieuwd naar jouw reactie...!

De toekomstagenda is fysiek te bestellen inclusief alle acht publicaties van de reeks 'Mind The Gap!'.

Masterclass:'maak het verschil'

Verschillen in Brabant: jeuken je handen om daadwerkelijk het verschil te gaan maken? Kom dan naar onze masterclasses 'Maak het verschil'! Vind hier meer informatie en meld je aan!

Verkenning Mind the Gap!

  • Datum - 27 juni 2017
  • Tijd - 13:00 - 17:00
  • Kosten - Gratis!
  • Locatie - Het Werkwarenhuis
  • Adres - Tramkade 20-24. 5211 VB, 's-Hertogenbosch

Meer informatie over BrabantKennis:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!