Brabantse Ontwikkelings Maatschappij werkt aan innovatieprogramma voor Brainport Industries Campus

  • Regionale ontwikkeling

Op Brainport Industries Campus, vlakbij Eindhoven Airport, worden de meest innovatieve bedrijven en instituten uit de Brainport-regio bij elkaar gebracht. De campus wordt dé plek waar innovatie- en concurrentiekracht van de hightech maakindustrie vleugels krijgt.

Brabantse Ontwikkelings Maatschappij werkt aan innovatieprogramma voor Brainport Industries Campus

Samen met het bedrijfsleven, kennisinstellingen en de overheid, werkt de BOM aan een innovatieprogramma voor de nieuwe campus.

Verbindingsofficier

Programmamanager Michel Weeda doet verslag: ‘’Ik denk dat de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij een belangrijke rol heeft gespeeld in de ontwikkeling van de Brainport Industries Campus, omdat wij de rol van onafhankelijke verbindingsofficier spelen, veel partijen kennen vanuit ons netwerk en ook selectief zijn in het kiezen van projecten die passen bij de campus om er ook echt een innovatie hotspot van te kunnen maken voor moderne productietechnologie. Niet alleen voor bewoners op de campus, maar ook voor partijen buiten de campus die kennis komen halen, geïnspireerd raken, hun mensen laten opleiden etc.’’

Het volledige verslag van Michel Weeda bekijkt u in onderstaande video.

Meer informatie over BOM, Brabantse Ontwikkelings Maatschappij:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!