Care Innovation Center, Bravis en Innovitapark organiseren derde editie Dutch Hacking Health

  • Farma & Zorg

Het Bravis ziekenhuis Innovitapark Roosendaal en Care Innovation Center West-Brabant (CIC) organiseren van vrijdag 20 tot en met zondag 22 april de Dutch Hacking Health: een hackaton om verschillende zorgproblemen te kraken.

Care Innovation Center, Bravis en Innovitapark organiseren derde editie Dutch Hacking Health

Dutch Hacking Health is een landelijke initiatief en wordt in 2018 voor de 3de keer georganiseerd. Tijdens Dutch Hacking Health zal op verschillende locaties in Nederland een zorghackathon worden georganiseerd. Hier worden technologie, design, ondernemerschap, gezondheid(zorg) en patiënten samengebracht. Deelnemers gaan aan de slag met actuele problemen en uitdagingen van patiënten en zorgprofessionals.

Zorgvraagstukken

Tijdens de hackaton dompelen teams van studenten, ondernemers, ontwikkelaars en zorgprofessionals zich onder in een creatieve snelkookpan en gaan samen brainstormen over oplossingen voor verschillende zorgvraagstukken. Dit kunnen praktische problemen zijn, maar ook issues op het gebied van digitalisering of automatisering. Het Care Innovation Center heeft al een aantal problemen geformuleerd. Benieuwd naar welke problemen dit zijn of wilt u alvast beginnen met nadenken over eventuele oplossingen? Kijk dan op https://dutchhh2018.sparkboard.com/ en klik op West-Brabant.

Resultaat

Aan het eind van het weekend presenteren alle deelnemende teams hun resultaat, waarna een jury de winnaars aanwijst. De winnende ideeën worden in de praktijk getest en misschien zelfs uitgebracht.

Meer informatie en inschrijven

Dutch Hacking Health vindt plaats van vrijdag 20 april tot zondag 22 april in het Innovitapark in Roosendaal. Wilt u meer weten over het event of wilt u zich alvast inschrijven? Neem dan een kijkje op de website.

Meer informatie over Care Innovation Center West-Brabant (CIC):

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!