Charitydinner door oud-studenten op het Koning Willem I College

  • Onderwijs & Training

De A-Academy, een vereniging van talentvolle oud-studenten van het Koning Willem I College, organiseert na het grote succes van vorig jaar weer een verrassend liefdadigheidsdiner, op donderdag 25 oktober. Bijzondere en inspirerende mensen ontmoeten uit het bedrijfsleven, genieten van een heerlijk diner en meteen bijdragen aan een goed doel: de A-Academy combineert met dit Charitydinner weer het aangename met het nuttige.

Charitydinner door oud-studenten op het Koning Willem I College

Leerlingen van de Middelbare Horeca School zullen u verrassen met hun culinaire kwaliteiten in Ons Restaurant op de campus van het Koning Willem I College in ‘s-Hertogenbosch. Het goede doel is dit jaar het Vicki Brownhuis,  een inloophuis voor volwassenen en kinderen met kanker en hun naasten, waar men ondersteuning geeft door activiteiten aan te bieden en lotgenotencontact te bevorderen.

A-Academy

De A-Academy is een vereniging van oud-studenten aan het Koning Willem I College. Zij brengt de uitblinkers van het Koning Willem I College samen tot een inspirerend, dynamisch netwerk waarin zij van elkaars krachten kunnen profiteren, ervaring en kennis kunnen delen, uitwisselen en uitdragen naar anderen. Noemenswaardig is dat het Koning Willem I College het eerste ROC is met een alumnivereniging. Initiatiefnemers zijn de heer Coen Free en enkele oud-studenten van de school.

Informatie en aanmelden

Dit jaar gaat de opbrengst naar het Vicki Brownhuis in ’s-Hertogenbosch. Geïnteresseerden kunnen zich nog aanmelden!

Voor meer informatie en aanmelden (het liefst vóór 5 oktober) voor het Charitydinner.

Meer informatie over Koning Willem I College:

Bekijk het complete profiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!