Company Club The Duke breidt uit met luxueus 5-sterren hotel

  • Toerisme & Recreatie

In september 2017 is Company Club The Duke in Nistelrode uitgebreid met een luxueus 5-sterren hotel: The Duke Exclusive Suites. Tegelgroep Nederland leverde maatwerkoplossingen voor de wanden en vloeren én wastafelmeubels van de badkamers.

Company Club The Duke breidt uit met luxueus 5-sterren hotel

Het hotel ademt traditie, klasse en vakmanschap. En dat juist met innovatieve custom made tegeltoepassingen.

Vijf sterren en butlerservice

Met 20 suites tussen de 62 m2 en 82 m2 en butlerservice, enkel bestemd voor The Duke-members of hun familieleden en relaties, is het 5-sterren hotel met recht als exclusief te bestempelen. Het hotel is uitgevoerd in Engelse cottagestijl. Alles ademt traditie, klasse en vakmanschap. Tegelijkertijd is de accommodatie voorzien van moderne accenten en apparatuur.

Extreem groot formaat

Het interieurteam van The Duke heeft voor de wanden en vloeren van de badkamers gekozen voor de samenwerking met Tegelgroep Nederland. De 75 x 75 cm2 grote wand- en vloertegels zijn custom made vervaardigd uit eenzelfde serie ‘slabs’. Met afmetingen van 300 x 150 cm2 en slechts 6 mm dik zijn deze slabs extreem groot, flinterdun en innovatief te noemen.

The Duke exterieur

Exclusieve wastafelmeubels

Bijzonder zijn de exclusieve wastafelmeubels. Deze zijn met uiterste precisie eveneens uit dezelfde slabs gesneden. Tegelgroep Nederland en interieurbouwer Gielissen hebben dit bijzondere werk toevertrouwd aan (natuur)steenverwerker Arte uit Helmond.

Interview Marcel Arts, General Manager The Duke

The Duke Exclusive Suites is een prachtig bewijs dat goede functionaliteit, bouwkwaliteit en vakmanschap niet gepaard hoeven te gaan met meerkosten of een langere bouwtijd. Integendeel: “Je moet de bouw gewoon anders organiseren en het vak interessant maken,” aldus Marcel Arts, General Manager van The Duke.

Arts was verantwoordelijk voor de operatie en de begroting van het bouwproject. In een uitgebreid interview op de website van Tegelgroep Nederland deelt hij zijn ervaringen tijdens het ontwerp- en bouwproces en met het gebruik van het hotel. Daarin is hij stellig en kritisch op de bouw in zijn algemeenheid. Maar dat is niet vreemd wanneer je altijd de beste kwaliteit nastreeft.

Foto’s: Dré Wouters, The Art of Living magazine

Meer informatie over TEGELGROEP NEDERLAND:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!