Compleet koeltransport naar Spanje en Portugal

  • Logistiek & Vervoer

Frigo Breda is een nieuwe samenwerking aangegaan om ook koeltransport naar Spanje en Portugal aan te kunnen bieden.

Compleet koeltransport naar Spanje en Portugal

Frigo Breda is al jaren een vertrouwde partner met betrekking tot de op- & overslag van temperatuur gecontroleerde goederen. Naast vers & bevroren producten zoals vlees, vis en algemene voedingswaren, is Frigo Breda tevens actief in de groente & fruit sector en kunnen wij de totale afhandeling verzorgen via onze “KCB keurpunt” gecertificeerde locaties.

Tevens verzorgt Frigo Breda “Global Reefer Logistics” en is Frigo agent in België & Nederland van Easy Fresh Logistics, een netwerk van expediteurs, die zich concentreren op het vervoer van temperatuur gecontroleerde producten met vertegenwoordigingen in meer dan 50 landen.

Binnen Europa verzorgen wij groupage en complete zendingen gebaseerd op weg-, “short sea”- en multimodal- transport oplossingen, deels met eigen 45 FT dual compartment reefers die geschikt zijn voor vervoer over water en spoor.

Met Cool Groupage Iberia, onze partners in Barcelona & Valencia, is Frigo Breda een nieuw samenwerkingsverband aangegaan en bieden we twee vertrekken per week aan van en naar Spanje en Portugal. Deze lijn zal aansluiten op onze reeds bestaande groupage oplossingen die we aanbieden in Noord Europa en hopen wij onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Frigo Breda is ISO 22000 & AEO gecertificeerd.

Meer informatie over FRIGO BREDA B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!