Complexe presentatiesets

  • Zakelijke dienstverlening

Presentatiesets worden vaak gebruikt om nieuwe producten te laten zien aan potentiële of bestaande klanten. Of gewoon als chique verpakking. Het zijn complexe sets en dat vereist vele schakels om tot een passend eindresultaat te komen.

Complexe presentatiesets

Als schuimverwerker is Van der Heijden Nederland een van de schakels in het proces. Het schuim wordt in een set gebruikt om het product dat gepresenteerd moet worden te positioneren. Er zijn echter nog meer onderdelen, zoals bijvoorbeeld een koffertje waar het schuim in zit. Een grafisch vormgever die voor de koffer van een passende bedrukking kan bedenken. De drukker, die de bedrukking plaatst. En een locatie voor de assemblage van de onderdelen.

Een van die projecten is door ons gedaan voor een producent van een klein medisch apparaatje. Hierbij is in nauw overleg met klant, uiteindelijke opdrachtgever, toeleverancier en grafisch vormgever tot een strak eindresultaat gekomen. De regie van zo’n proces kan zowel bij de opdrachtgever/klant liggen als ook bij ons. Dat verschilt van project tot project, mede afhankelijk van de kennis en kunde van de klant. In het hierboven vermelde project was het schuiminterieur leidinggevend voor de rest van de presentatieset. De overige onderdelen werden vervolgens door Van der Heijden Nederland verzorgd.

Opdrachtgevers uit de grafische sector daarentegen hebben bij dergelijke projecten vaak zelf de leidende rol, vanwege het belang van hun toegevoegde product, het drukwerk. Het onderdeel van schuim wordt daarbij door Van der Heijden Nederland bijgedragen als onderdeel van het totaal. Verschillende recente voorbeelden van presentatiesets (en andere verpakkingen) zijn te vinden op www.industrialpackaging.nl

Meer informatie over HEIJDEN NEDERLAND VERPAKKINGEN B.V., VAN DER :

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!