Computer Profile succesvol ambassadeur van WSP West-Brabant

  • Arbeidsmarkt

Vanwege schaarste op de arbeidsmarkt kwam WSP West-Brabant een aantal jaar geleden in contact met Computer Profile: een strategisch marketingpartner voor technologiebedrijven. Regelmatig zijn zij op zoek naar mensen met hbo-niveau die relevante doelgroep informatie in weten te winnen.

Computer Profile succesvol ambassadeur van WSP West-Brabant

Dringend personeelstekort

Voor de ontmoeting met WSP West-Brabant had Computer Profile nog geen ervaring met mensen uit de Participatiewet. Wegens het dringende personeelstekort ontstond er echter een opening en dit bleek een schot in de roos. De een na de andere werkzoekende stroomde uit naar betaald werk.

Verder kijken dan een CV

Jasper Fransen, recruiter bij Computer Profile: “Het maakt ons niet uit wat voor werkervaring iemand heeft of hoe oud ze zijn. De juiste motivatie en een passend werk- en denkniveau zijn het meest belangrijk. WSP West-Brabant helpt ons verder te kijken dan alleen een CV.”

Monique Zwart, ook recruiter bij Computer Profile, vult aan: “Vandaar ook dat wij vaste standhouder zijn op de Banenbeurzen van WSP WerkLink. Juist om die eerste indruk op te doen zonder vooroordelen. Hierdoor hebben wij mensen kunnen selecteren die we waarschijnlijk op basis van alleen een CV nooit gesproken zouden hebben.”

Streven naar een inclusieve arbeidsmarkt

“Maatschappelijke verantwoordelijkheid staat nu zeer centraal bij onze organisatie. Computer Profile streeft ernaar een modern bedrijf te zijn dat transparant is en verantwoordelijkheid neemt voor haar omgeving. In ons MVO-plan volgen wij de internationale ISO 26000 richtlijnen. Ons MVO-team stelt continu prioriteiten, doelen en acties om bij te dragen aan deze doelstellingen”, aldus Tamar Biersma. Tamar richt zich op het HR-beleid binnen Computer Profile en streeft niet alleen naar een inclusieve arbeidsmarkt omdat het in het MVO-plan staat, maar vooral vanuit het menszijn. Een betere motivatie bestaat er niet.

Meer informatie over WerkgeversServicepunt West-Brabant:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!