Congres ‘Veiligheid, sportiviteit & respect’

  • Regionale ontwikkeling

Op vrijdag 19 april 2013 organiseert SportZeeland het congres ‘Veiligheid, sportiviteit & respect’. Het congres vindt plaats van 13.30 – 17.00 uur in De Stenge te Heinkenszand.

Congres ‘Veiligheid, sportiviteit & respect’

Het congres richt zich op iedereen die verantwoordelijkheid heeft voor het gedrag van kinderen en jongeren binnen de sport en het onderwijs, zoals leerkrachten, ouders, coaches, trainers, vrijwilligers en professionals die met kinderen en jongeren werken. Aanleiding voor het congres zijn de verschillende incidenten rondom pesten en sportiviteit & respect in de sport.

Actrice en cabaretière Jetty Mathurin treedt deze middag als dagvoorzitter op. Na een tweetal plenaire lezingen over veiligheid binnen de sport en het onderwijs, gaat topscheidsrechter Serdar Gözübüyük in gesprek met het publiek over respect, voorbeeldfuncties, grenzen en verantwoord gedrag.

De deelnemers kunnen kiezen tussen een vijftal workshops die na het plenaire gedeelte worden gegeven. De thema’s die hierin worden behandeld zijn fysiek-mentale weerbaarheid, meidenvenijn, ongewenst gedrag aanpakken op een geweldloze manier, verantwoordelijk gedrag van kinderen op school en in de sport en sportiviteit & respect in de sport.

Meer informatie over het programma en aanmelden voor het congres kan via onze website www.sportzeeland.nl.

Wij zien u graag op vrijdag 19 april 2013, de landelijke dag tegen pesten! 

Meer informatie over SportZeeland:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!