Croon en Cinnovate starten langdurige samenwerking in zorgmarkt

  • Technologie

Vrijdag 17 oktober 2014 hebben Croon Elektrotechniek en Cinnovate getekend voor een langdurige samenwerking op het gebied van system integration van zorg- & ict systemen én domotica.

Croon en Cinnovate starten langdurige samenwerking in zorgmarkt

Door de kennis en ervaring van beide partijen te bundelen, bieden Croon en Cinnovate onder de noemer CareConnect zorginstellingen een manier om (werk)processen te optimaliseren zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van de zorg.

CareConnect

Als er niets gebeurt dan wordt zorg zoals we het nu kennen, onbetaalbaar. Deze realiteit maakt dat zorgorganisaties zich steeds meer laten informeren over de mogelijkheden die techniek te bieden heeft. Speciaal voor de care markt (ouderen en lichamelijk beperkten) heeft Croon CareConnect ontwikkeld. Dit open en merkonafhankelijke systeem zorgt voor de integratie van hard- en software van verschillende leveranciers. Het systeem is flexibel doordat het modulair kan worden opgebouwd en biedt als extra functionaliteit een online dashboard met stuurinformatie.

Domotica

Voor het domotica deel van CareConnect heeft Croon een betrouwbare en innovatieve partner gevonden in Cinnovate. Cinnovate verzorgt de techniek achter domotica toepassingen zoals personenalarmering, maar ook praktische zaken als licht-, zonwering- en klimaatsturing kan via Cinnovate worden gerealiseerd. Cinnovate maakt tevens mogelijk dat cliënten en zorgverleners op intuïtieve wijze het systeem middels schermen kunnen bedienen.

Eerder werkten Croon en Cinnovate al succesvol samen in het Sint Pieters Bloklands Gasthuis waar de locatie Davidshof recent geheel is verbouwd en gebruik wordt gemaakt van CareConnect. In dit artikel is hierover meer te lezen.

Meer informatie over CROONWOLTER&DROS:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!