Croon verduurzaamt hangaars Jetsupport op Schiphol

  • Technologie

JetSupport en Croon Elektrotechniek zijn een partnership aangegaan waarbij Croon in opdracht van JetSupport twee hangaars op Schiphol Noord-Oost zal gaan verduurzamen.

Croon verduurzaamt hangaars Jetsupport op Schiphol

Voorafgaand aan het verduurzamingstraject zal een haalbaarheidsonderzoek worden uitgevoerd. Croon kijkt daarbij niet alleen de elektrotechnische installaties, maar zal samen met TBI-ondernemingen HEVO en Wolter & Dros respectievelijk ook de bouwkundige kant en de werktuigbouwkundige installaties in het onderzoek meenemen.

Energieprestaties optimaliseren

De verduurzaming van de hangaars is een belangrijke stap in het verbeteren van de energieprestaties. De opdracht zal gefaseerd worden uitgevoerd en behelst het advies, de financiering, het ontwerp, de realisatie en het onderhoud van de aan te brengen technische en bouwkundige voorzieningen. Croon staat garant voor verduurzaming van de bedrijfshallen en geeft een garandeerde energiebesparing.

JetSupport

JetSupport is een innovatief en dynamisch bedrijf dat hoogwaardig onderhoud en technische dienstverlening aan haar klanten in de luchtvaartsector aanbiedt. JetSupport wil in het kader van MVO stappen voorwaarts maken en haar hangaars verduurzamen en deze ontwikkelen tot energieneutrale hangaars.

Meer weten?

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over bovenstaande project?Neemt u dan contact op met Luciano Rodrigues dos Santos.

Meer informatie over CROONWOLTER&DROS:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!