Dag van de Ondernemer in regio Helmond-De Peel

  • Arbeidsmarkt

Op vrijdag 17 november 2017 vindt de Dag van de Ondernemer plaats. Dit is een landelijk initatief van MKB Nederland om ondernemers te bedanken. Ook de regio Helmond-De Peel neemt deel aan deze dag.

Dag van de Ondernemer in regio Helmond-De Peel

Senzer heeft de organisatie van deze dag op zich genomen en het initiatief breder getrokken dan alleen het MKB; onze dag is gericht op álle ondernemers in de regio. Tijdens de Dag van de Ondernemer zetten wij u graag in het zonnetje. Want dat heeft u verdiend! Met uw ondernemerschap levert u namelijk een positieve bijdrage aan de arbeidsmarkt en werkgelegenheid in de regio Helmond-De Peel.

Succesvol ondernemen

Onder de bezielende leiding van dagvoorzitter John van der Sanden bieden wij u een programma waarin ondernemers én ondernemen in de regio Helmond-De Peel in de schijnwerpers staan. Een middag waarin elkaar ontmoeten en inspireren centraal staan. En dat doen we onder meer met voormalig Nederlands langebaanschaatser Erben Wennemars; hij neemt u mee naar zijn carrière, het vallen en opstaan en het continue aanpassingsvermogen, met een vertaling naar het ondernemerschap. Want ook ondernemen is topsport bedrijven. Ondernemers moeten daarom lef en doorzettingsvermogen tonen om veranderingen het hoofd te kunnen bieden, te blijven innoveren en dus voort te blijven bestaan. 

Senzer Award

Tijdens de Dag van de Ondernemer wordt tevens voor het éérst de Senzer Award uitgereikt. Deze award prijst ondernemers die op vernieuwende wijze omgaan met de werkgelegenheid die zij bieden en de manier waarop zij zich onderscheidend bewegen op de arbeidsmarkt. De award is bedoeld om ondernemers die gevestigd zijn in de regio Helmond-De Peel een podium te bieden. De winnende ondernemer vervult een voortrekkersrol en dient als inspiratie voor andere bedrijven.

De award wordt uitgereikt in twee categorieën; kleine ondernemingen (tot 50 medewerkers) en middelgrote tot grote ondernemingen (vanaf 50 medewerkers). Een deskundige en onafhankelijke jury (vertegenwoordigers van werkgeversverenigingen en onderwijs) heeft op basis van de aanmeldingen zes ondernemers genomineerd (drie in elke categorie).

In de categorie 'Kleine bedrijven' strijden Artofil, Natuurpoort Vennenhorst en Van Stipdonk Landschapsinrichting om de award. Bij de grote middelgrote tot grote bedrijven nemen EDCOReynaers - Roval en Van den Broek Logistics het tegen elkaar op.

Wanneer en waar?

  • Datum: vrijdag 17 november 2017
  • Tijdstip: van 15.00 tot 17.30 uur (met aansluitend borrel)
  • Locatie: Restaurant Inclusief, Montgomeryplein 6, 5705 AX Helmond

Meer informatie of aanmelden

Meer informatie over SENZER:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!