De Groot blikt terug op succesvolle nieuwjaarsreceptie

  • Zakelijke dienstverlening

Op vrijdag 27 januari 2017 trakteerden de Groot Drukkerij de genodigde relaties op een Groots feestje, waarmee het veranderproces welke in gang is gezet werd gemarkeerd.

De Groot blikt terug op succesvolle nieuwjaarsreceptie

Nieuwjaarsreceptie

Volgens het ‘De Wereld Draait Door’ concept werden genodigden geïnformeerd over de nieuwe naam, website en webshop. Bovendien werd met elkaar het glas geheven op de nieuwe indrukwekkende drukpers die bestaat uit acht torens: de KBA Rapida. Daarna werden genodigden langs de vele facetten van het bedrijf begeleidt. Samen met een muzikaal intermezzo en smakelijke stops was de ontdekkingsreis door De Groot een succes. Enkele aanwezigen hebben hierover de complimenten overgebracht.

Positieve klantreacties

“Langs deze weg wil ik mijn dankbaarheid uitspreken over de geweldige ontvangst, sprekers en rondleiding. Zoveel tijd en aandacht… Wat heb ik enorm genoten om sfeer te mogen proeven binnen jullie bedrijf en de handen te mogen schudden van mensen die ik alleen nog via hun stem kende. Het was zeker groots! Geweldig verzorgd, ook voor de innerlijke mens (met speciale dank aan Kor). Wat een fijn bedrijf om voor/mee te mogen werken; dat is wel weer bevestigd.”

“Complimenteren met hoe goed alles georganiseerd was. Petje af! Mooier gezegd: chapeau! Tot in de finesses was alles goed verzorgd. Zelfs de doos met gadgets bevatte niet alleen maar standaard papierwerk maar ook een apparaatje waar je echt wat aan hebt.”

Meer informatie over GROOT GROOTSGEDRUKT.NL, DE:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!