De voordelen van een betrouwbare logistieke partner

  • Logistiek & Vervoer

Waar moet een logistieke partner aan voldoen? Is dat een snelle levering? Een flexibele dienstverlening wellicht? Of moet uw logistieke partner volledig met u meedenken? MR Kunststoffen legt uit waarom het al jaren tevreden klant is van Geuze Transport uit het Zeeuwse Sint-Annaland.

De voordelen van een betrouwbare logistieke partner

Betrouwbare logistieke partner

Geuze Transport is de logistieke partner voor tal van bedrijven in de regio. Het transportbedrijf uit Sint-Annaland verzorgt opslag, overslag en transport. Zo rijden er groepagezendingen naar de Benelux, Duitsland, Italië, Frankrijk en Spanje. Daarnaast verzorgt Geuze Transport binnenlandse en lokale ritten. Haar kenmerk? Kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid.

Transport van halffabricaten en kant-en-klare producten

Jaap Rijnberg van MR Kunststoffen uit Halsteren kan dit volledig beamen. De directeur van de kunststofgroothandel is uiterst tevreden met zijn ‘buurman’ Geuze Transport. “Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.” Zo verzorgt Geuze Transport het transport van zowel halffabricaten als kant-en-klare producten voor zijn bedrijf. “Denk aan tuinmeubelen, kozijnen en glas.”

Vakkundig laden en lossen

Nadat de grote opleggers door MR Kunststoffen met heftrucks beladen zijn, zorgt Geuze Transport ervoor dat de zending vakkundig wordt gelost. En vice versa, want het transportbedrijf is verantwoordelijk voor aan- en afvoer van goederen. Het zijn met name halffabricaten die bij MR Kunststoffen binnenkomen en door haar verwerkt worden tot maatwerkkozijnen of bijvoorbeeld tuinmeubelen.

Opslagruimte huren

Als logistieke partner biedt Geuze Transport haar klanten ook de mogelijkheid tot opslag. “Daar maken wij ook geregeld gebruik van”, vertelt Rijnberg. De werkplaats in Halsteren biedt slechts beperkte opslagruimte, daarom is het voor MR Kunststoffen fijn om een flexibele en meedenkende partner te hebben. Zo beschikt Geuze Transport over een magazijncapaciteit vaan maarliefst 6000 m2.

Goederen op afroep

De warehouse is gekoppeld aan een modern en volledig geautomatiseerd voorraadbeheerssysteem. Dit stelt Geuze Transport in staat om goederen op afroep te bezorgen. “Delivery in time, ook zo’n voordeel.” Al met al kan Jaap Rijnberg concluderen dat zijn samenwerking met buurman Geuze door de jaren heen een vruchtbare is geweest. Het logistieke vraagstuk van zijn bedrijf is daarmee in één klap opgelost.

Korte lijnen

Het familiebedrijf Geuze Transport staat bovendien bekend om zijn laagdrempeligheid. Klanten lopen er vaak zo even binnen en de lijnen zijn kort. Iets wat zeker in de regio nog erg gewaardeerd wordt.

Auteur: Bouke Tuit

Meer informatie over GEUZE TRANSPORT B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!